Прескокнете содржина

KUMTEL Multifunctional Built-In Oven & Air Fryer (MFRY3)

Од KUMTEL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 15,300.00
Оригинална цена ден 15,300.00 - Оригинална цена ден 15,300.00
Оригинална цена ден 15,300.00
Сегашна цена ден 13,000.00
ден 13,000.00 - ден 13,000.00
Сегашна цена ден 13,000.00

Вградна Фурна + Аир Фритеза  

  • Употреба како Фурна и Аир Фритеза 
  • Функција на Фурна со 7 Програми + Вентилатор
  • Гранитна Корпа + Решетка за сушење овошје и зеленчук. 
  • Емајлирана Тепсија + Кромирана Решетка
  • Температура од 80 - 250Степени.  
  • Вистински 66 Литри Капацитет  
  • Прецизен Двоен Термостат & Двоен 60 Мин Тајмер 
  • Емајлирана внатрешност