Прескокнете содржина

Audi Q5

Од LIAL
Оригинална цена ден 120.00
Оригинална цена ден 120.00 - Оригинална цена ден 120.00
Оригинална цена ден 120.00
Сегашна цена ден 10.00
ден 10.00 - ден 10.00
Сегашна цена ден 10.00

Моќност: 12V / 10 Ah

2 Мотори

Лиценциран модел АУДИ

Bluetooth Далечинско управување

Мп3 Музика + УСБ

Адаптер 12V 

6 Месеци Гаранција на Батерија / Адаптер / Мотори