Прескокнете содржина

FANTOM CYCLONE (TR 8500)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,800.00
Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
Оригинална цена ден 4,800.00
Сегашна цена ден 4,000.00
ден 4,000.00 - ден 4,000.00
Сегашна цена ден 4,000.00

Правосмукалка за Теписи 

  • Моќност: 850 W
  • Циклонски & Хепа Филтер
  • Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 5l
  • Можност за употреба со Платнена торба
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Димензии: 49 x 29 x 33 cm