Прескокнете содржина

REMTA Professional Waffle Toaster W27

Од REMTA
Оригинална цена ден 12,100.00 - Оригинална цена ден 12,100.00
Оригинална цена
ден 12,100.00
ден 12,100.00 - ден 12,100.00
Сегашна цена ден 12,100.00

Професионален Waffle Тостер

  • Обложена со тефлон.
  • Нерѓосувачки челик.
  • Ергономски дизајн.
  • Тип за професионална употреба
  • Тежина: 9 Kg
  • Моќност: 2000 W  
  • Капацитет: 50 парчиња
  • Димензи: 60 x 35 x 18