Прескокнете содржина

Fantom 1000-S

Од LIAL
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена ден 0.00
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00

Моќност: 2400 W

Двојна функција

Висока моќ на вшмукување

Функција за дување