Прескокнете содржина

Fantom 2000-S

Од Famtom
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00

Моќност: 850 W

Двојна функција

Висока моќ на вшмукување

Функција за дување