Прескокнете содржина

FANTOM Cordless QUANTUM (P2049)

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 14,280.00
Оригинална цена ден 14,280.00 - Оригинална цена ден 14,280.00
Оригинална цена ден 14,280.00
Сегашна цена ден 12,800.00
ден 12,800.00 - ден 12,800.00
Сегашна цена ден 12,800.00

Безжична Правосмукалка со Литијум Батерија 

  • Моќност: 250 W
  • Опрема додатоци за чистење, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 0,5 Л
  • Должина на кабел: Безжична
  • Постоље за Правосмукалката и Аксесоарите
  • Автоматски сензор за Прашина и Турбо четка со ЛЕД
  • 22.2 V LI-ION Батерија
  • Димензии: 25,5 x 15 x 115 cm