Прескокнете содржина

Fantom DC 2800

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00
• Моќност од 850 вати.
• Висока моќ на вшмукување.
• Целосен индикатор.
• Цевки од нерѓосувачки челик.
• Должина на цревото: 1,6 метри.
• Должина на кабел: 5 метри.
• Капацитет на прашина: 2 литри.