Прескокнете содржина

Fantom DC 3000

Од Famtom
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00
• Моќност од 850 вати.
• Висока моќ на вшмукување.
• XL вреќа за прашина.
• Должина на цревото: 1,6 метри.
• Должина на кабел: 5 метри.
• Капацитет на прашина: 5 Литри.