Прескокнете содржина

Fantom DU 2750

Од LIAL
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00

Моќност: 2400 W

Ултра тивок модерен дизајн

Висока моќ на вшмукување

Целосен индикатор

Пластични цевки