Прескокнете содржина

Fantom ECO WF 4700

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00
• Моќност од 2200 вати.
• Филтер за вода или вреќа за прав.
• Висока моќ на вшмукување.
• Должина на цревото: 1,6 метри.
• Должина на кабел: 5 метри.
• Капацитет на прашина: 7 литри
• Капацитет на вода: 9 литри.