Прескокнете содржина

Fantom Promini 120P

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00
• Моќност од 1000 W.
• Motor by pass/ со две фази.
• Професионално влажно-суво чистење.
• Должина на цревото: 2,4 метри.
• Должина на кабел: 10 метри.
• Капацитет на прашина: 7 литри.
• Капацитет на вода: 6 литри.