Прескокнете содржина

Fantom Promini P100

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00
• Моќност 850 / 1100 Watt.
• Тивко работење
• Мотор за сув/едностепен мотор.
• Висока моќ на вшмукување.
• Должина на цревото: 2,4 метри.
• Должина на кабел: 15 метри.
• Капацитет на прашина: 11 литри.