Прескокнете содржина

Remta Profesionalna Friteza 3Lit - R90

Од LIAL
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00

Литар: 3 л

Тежина: 4,5 Kg

Моќност: 2500 W

Димензии: 200x620x335 mm

Термостат со висока прецизност.

Погоден за професионална употреба.

Тело од нерѓосувачки челик и безбедносен термостат.