Прескокнете содржина

LIAL Ash Vacuum Cleaner (MAC 185)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 3,720.00
Оригинална цена ден 3,720.00 - Оригинална цена ден 3,720.00
Оригинална цена ден 3,720.00
Сегашна цена ден 3,100.00
ден 3,100.00 - ден 3,100.00
Сегашна цена ден 3,100.00

Правосмукалка за Пелети ЛИАЛ  

  • Моќност: 1200 W
  • Хепа Филтер + Дополнителен Огноотпорен филтер
  • Функција за дување 
  • 4 Метри Должина на кабел
  • Метално црево & Цевка
  • 18 Литри Капацитет