Прескокнете содржина

LUXELL SET OFFER - Oven and Stove (Optional Hood) 2

Од LUXELL
Продадено
Оригинална цена ден 15,100.00 - Оригинална цена ден 15,100.00
Оригинална цена
ден 15,100.00
ден 15,100.00 - ден 15,100.00
Сегашна цена ден 15,100.00

ЛУКСЕЛ ПОНУДА НА СЕТ - Фурна и Плотна (Опционален Аспиратор)

Фурна:

 • XXL 80 Литри Фурна
 • Моќност: 2250 W
 • 5 функции за готвење
 • Грил + Вентилатор
 • Светло во фурна
 • Термостат

Плотна:

 • Моќност: 6000W
 • 4 зони со 9 степени на греење
 • Термостат

Аспиратор:

 • Моќност на вшмукување: 250 m3/h
 • 3 Нивоа на брзина
 • Контрола на копче
 • Лед светилка
 • Боја: Црна
 • Моќност: 140 W