Прескокнете содржина

Remta Profesionalen Toster - R76

Од Remta
Продадено
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена ден 0.00
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00

Тежина: 19.5  Kg

Моќност: 1500 W

Димензии: 450x400x290 mm

Термостат со висока прецизност.

Погоден за професионална употреба.

Тело од нерѓосувачки челик и безбедносен термостат.