Прескокнете содржина

REMTA Professional Fryer 5+5 Lit (R93)

Од REMTA
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 12,240.00
Оригинална цена ден 12,240.00 - Оригинална цена ден 12,240.00
Оригинална цена ден 12,240.00
Сегашна цена ден 10,200.00
ден 10,200.00 - ден 10,200.00
Сегашна цена ден 10,200.00

Професионална Фритеза 

  • Капацитет: 5 + 5 Литри 
  • Моќност: 5500 W 
  • Наменето за Професионална употреба
  • Површина на готвење од Инокс
  • Термостат + Сигурносен Термостат 
  • Димензии: 55 x 62 x 35,5