Прескокнете содржина

Totem 201 Alloy

Од Totem
Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
Оригинална цена
ден 0.00
ден 0.00 - ден 0.00
Сегашна цена ден 0.00

Алумински Рам

Механички Диск

Сопирачки Професионална Боја

Брзина 3x7 = 21

Предна Суспензија

29" Големина