Прескокнете содржина

Аспиратори

Филтер

 • Оригинална цена ден 3,600.00
  Оригинална цена ден 3,600.00 - Оригинална цена ден 3,600.00
  Оригинална цена ден 3,600.00
  Сегашна цена ден 3,000.00
  ден 3,000.00 - ден 3,000.00
  Сегашна цена ден 3,000.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DA6-830) GLASS Black

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 650 m3/h 3 Нивоа на брзина Ротари Контрола Лед светилка Боја: Црна Стаклени Панели Моќност: 140 W ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 3,600.00
  Оригинална цена ден 3,600.00 - Оригинална цена ден 3,600.00
  Оригинална цена ден 3,600.00
  Сегашна цена ден 3,000.00
  ден 3,000.00 - ден 3,000.00
  Сегашна цена ден 3,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00 - Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00
  Сегашна цена ден 2,450.00
  ден 2,450.00 - ден 2,450.00
  Сегашна цена ден 2,450.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DK6-711) White

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 450 m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: Бела Моќност: 140 W

  Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00 - Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00
  Сегашна цена ден 2,450.00
  ден 2,450.00 - ден 2,450.00
  Сегашна цена ден 2,450.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 3,150.00
  Оригинална цена ден 3,150.00 - Оригинална цена ден 3,150.00
  Оригинална цена ден 3,150.00
  Сегашна цена ден 2,600.00
  ден 2,600.00 - ден 2,600.00
  Сегашна цена ден 2,600.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DP6-S) Black

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 450 m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: Црна Стаклени Панели Моќност: 140 W

  Оригинална цена ден 3,150.00
  Оригинална цена ден 3,150.00 - Оригинална цена ден 3,150.00
  Оригинална цена ден 3,150.00
  Сегашна цена ден 2,600.00
  ден 2,600.00 - ден 2,600.00
  Сегашна цена ден 2,600.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,200.00
  Оригинална цена ден 4,200.00 - Оригинална цена ден 4,200.00
  Оригинална цена ден 4,200.00
  Сегашна цена ден 3,550.00
  ден 3,550.00 - ден 3,550.00
  Сегашна цена ден 3,550.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DA6-835) GLASS Black

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 650 m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на допир, далечинско управување Лед светилка Боја: Црна Стакле...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,200.00
  Оригинална цена ден 4,200.00 - Оригинална цена ден 4,200.00
  Оригинална цена ден 4,200.00
  Сегашна цена ден 3,550.00
  ден 3,550.00 - ден 3,550.00
  Сегашна цена ден 3,550.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 3,840.00
  Оригинална цена ден 3,840.00 - Оригинална цена ден 3,840.00
  Оригинална цена ден 3,840.00
  Сегашна цена ден 3,200.00
  ден 3,200.00 - ден 3,200.00
  Сегашна цена ден 3,200.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DA6-830) GLASS White

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 650 m3/h 3 Нивоа на брзина Ротари Контрола Лед светилка Боја: Бела Стаклени Панели Моќност: 140 W ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 3,840.00
  Оригинална цена ден 3,840.00 - Оригинална цена ден 3,840.00
  Оригинална цена ден 3,840.00
  Сегашна цена ден 3,200.00
  ден 3,200.00 - ден 3,200.00
  Сегашна цена ден 3,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 2,760.00
  Оригинална цена ден 2,760.00 - Оригинална цена ден 2,760.00
  Оригинална цена ден 2,760.00
  Сегашна цена ден 2,300.00
  ден 2,300.00 - ден 2,300.00
  Сегашна цена ден 2,300.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DS6-905) INOX

  Луксел Аспиратор INOX Моќност на вшмукување: 250 m3/h 2 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка INOX Моќност: 90 W Димензи: 60 x 48 x 15

  Оригинална цена ден 2,760.00
  Оригинална цена ден 2,760.00 - Оригинална цена ден 2,760.00
  Оригинална цена ден 2,760.00
  Сегашна цена ден 2,300.00
  ден 2,300.00 - ден 2,300.00
  Сегашна цена ден 2,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 3,000.00
  Оригинална цена ден 3,000.00 - Оригинална цена ден 3,000.00
  Оригинална цена ден 3,000.00
  Сегашна цена ден 2,500.00
  ден 2,500.00 - ден 2,500.00
  Сегашна цена ден 2,500.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DU6 31S) Black

  Луксел Аспиратор Моќност на вшмукување: 450m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: Црна Моќност: 140 W

  Оригинална цена ден 3,000.00
  Оригинална цена ден 3,000.00 - Оригинална цена ден 3,000.00
  Оригинална цена ден 3,000.00
  Сегашна цена ден 2,500.00
  ден 2,500.00 - ден 2,500.00
  Сегашна цена ден 2,500.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00 - Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00
  Сегашна цена ден 2,450.00
  ден 2,450.00 - ден 2,450.00
  Сегашна цена ден 2,450.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DK6-711) Gray

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 450 m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: Сиво Моќност: 140 W

  Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00 - Оригинална цена ден 2,940.00
  Оригинална цена ден 2,940.00
  Сегашна цена ден 2,450.00
  ден 2,450.00 - ден 2,450.00
  Сегашна цена ден 2,450.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 3,900.00
  Оригинална цена ден 3,900.00 - Оригинална цена ден 3,900.00
  Оригинална цена ден 3,900.00
  Сегашна цена ден 3,250.00
  ден 3,250.00 - ден 3,250.00
  Сегашна цена ден 3,250.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DP6-X) INOX

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 450 m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: INOX Стаклени Панели Моќност: 140 W

  Оригинална цена ден 3,900.00
  Оригинална цена ден 3,900.00 - Оригинална цена ден 3,900.00
  Оригинална цена ден 3,900.00
  Сегашна цена ден 3,250.00
  ден 3,250.00 - ден 3,250.00
  Сегашна цена ден 3,250.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,620.00
  Оригинална цена ден 4,620.00 - Оригинална цена ден 4,620.00
  Оригинална цена ден 4,620.00
  Сегашна цена ден 3,850.00
  ден 3,850.00 - ден 3,850.00
  Сегашна цена ден 3,850.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DA6-855) GLASS Black

  Луксел Аспиратор Стакло Моќност на вшмукување: 650 m3/h 3 Нивоа на брзина Контрола на допир, далечинско управување Лед светилка Боја: Црна Стакле...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,620.00
  Оригинална цена ден 4,620.00 - Оригинална цена ден 4,620.00
  Оригинална цена ден 4,620.00
  Сегашна цена ден 3,850.00
  ден 3,850.00 - ден 3,850.00
  Сегашна цена ден 3,850.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00 - Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00
  Сегашна цена ден 2,200.00
  ден 2,200.00 - ден 2,200.00
  Сегашна цена ден 2,200.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DS6-905) Black

  Луксел Црн Аспиратор Моќност на вшмукување: 250 m3/h 2 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: Црна Моќност: 90 W Димензи: 60 x 48 x 15

  Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00 - Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00
  Сегашна цена ден 2,200.00
  ден 2,200.00 - ден 2,200.00
  Сегашна цена ден 2,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00 - Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00
  Сегашна цена ден 2,200.00
  ден 2,200.00 - ден 2,200.00
  Сегашна цена ден 2,200.00

  LUXELL Aspirator / Hood (DS6-905) White

  Луксел Бел Аспиратор Моќност на вшмукување: 250 m3/h 2 Нивоа на брзина Контрола на копче Лед светилка Боја: Бела Моќност: 90 W Димензи: 60 x 48 x 15

  Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00 - Оригинална цена ден 2,640.00
  Оригинална цена ден 2,640.00
  Сегашна цена ден 2,200.00
  ден 2,200.00 - ден 2,200.00
  Сегашна цена ден 2,200.00
  Попуст Попуст