Прескокнете содржина

П_Фритези

Филтер

 • Оригинална цена ден 6,800.00 - Оригинална цена ден 6,800.00
  Оригинална цена
  ден 6,800.00
  ден 6,800.00 - ден 6,800.00
  Сегашна цена ден 6,800.00

  REMTA Professional Fryer 8 Lit (RL96)- LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат + ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,800.00 - Оригинална цена ден 6,800.00
  Оригинална цена
  ден 6,800.00
  ден 6,800.00 - ден 6,800.00
  Сегашна цена ден 6,800.00
 • Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00

  REMTA Professional Fryer 5 Lit (R91) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 5 Литри  Моќност: 2750 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 13,800.00 - Оригинална цена ден 13,800.00
  Оригинална цена
  ден 13,800.00
  ден 13,800.00 - ден 13,800.00
  Сегашна цена ден 13,800.00

  REMTA Professional Fryer 8 Lit (RL110)

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3200 W  Наменето за Професионална употреба Чешма за празнење на вода Површина на готв...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 13,800.00 - Оригинална цена ден 13,800.00
  Оригинална цена
  ден 13,800.00
  ден 13,800.00 - ден 13,800.00
  Сегашна цена ден 13,800.00
 • Оригинална цена ден 25,300.00 - Оригинална цена ден 25,300.00
  Оригинална цена
  ден 25,300.00
  ден 25,300.00 - ден 25,300.00
  Сегашна цена ден 25,300.00

  REMTA Professional Fryer Double PRO - (R111)

  Професионален Готвач за Паста / Макарони  Капацитет: 8 + 8 Литри  Моќност: 6400 W  2 Метални Корпи Чешма за празнење на вода Наменето за Професион...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 25,300.00 - Оригинална цена ден 25,300.00
  Оригинална цена
  ден 25,300.00
  ден 25,300.00 - ден 25,300.00
  Сегашна цена ден 25,300.00
 • Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00

  REMTA Professional Pasta Cooker (R114) - LPG

  Професионален Плински Готвач за Паста / Макарони  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3200 W  4 Метални Корпи Чешма за празнење на вода Наменето за Профе...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00
 • Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00

  REMTA Professional Pasta Cooker (R114) - Electric

  Професионален Електричен Готвач за Паста / Макарони  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3200 W  4 Метални Корпи Чешма за празнење на вода Наменето за Пр...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00
 • Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00

  REMTA Professional Fryer 8 + 8 (RL97) - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 8+8 Литри  Моќност: 6000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
 • Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00

  REMTA Professional Fryer 8 + 8 (R102) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 8+8 Литри  Моќност: 6000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термоста...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
 • Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
  Оригинална цена
  ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00

  REMTA Professional Fryer 5 + 5 (R95) - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 5+5 Литри  Моќност: 5500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
  Оригинална цена
  ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
 • Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
  Оригинална цена
  ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00

  REMTA Professional Fryer 5 + 5 (R93) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 5+5 Литри  Моќност: 5500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термоста...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
  Оригинална цена
  ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
 • Оригинална цена ден 6,800.00 - Оригинална цена ден 6,800.00
  Оригинална цена
  ден 6,800.00
  ден 6,800.00 - ден 6,800.00
  Сегашна цена ден 6,800.00

  REMTA Professional Fryer 8 Lit (R101) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,800.00 - Оригинална цена ден 6,800.00
  Оригинална цена
  ден 6,800.00
  ден 6,800.00 - ден 6,800.00
  Сегашна цена ден 6,800.00
 • Оригинална цена ден 5,700.00 - Оригинална цена ден 5,700.00
  Оригинална цена
  ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00

  REMTA Professional Fryer 5 Lit (R94) - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 5 Литри  Моќност: 2750 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат + ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,700.00 - Оригинална цена ден 5,700.00
  Оригинална цена
  ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
 • Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
  ден 5,200.00 - ден 5,200.00
  Сегашна цена ден 5,200.00

  REMTA Professional Fryer 3 Lit (R90) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 3 Литри  Моќност: 2500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
  ден 5,200.00 - ден 5,200.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
  Попуст Попуст