Прескокнете содржина

П_Чајници - Семавер

Филтер

 • Оригинална цена ден 7,500.00 - Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена
  ден 7,500.00
  ден 7,500.00 - ден 7,500.00
  Сегашна цена ден 7,500.00

  REMTA Professional Teapot Model 30 - 23L - LPG Gas - (N11)

  Професионална Чајници - Семавер Модел 30 Приозведен од нерѓосувачки челик 304 Два чајници се продаваат посебно Хигиенски и издржлив Ергономски Диз...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 7,500.00 - Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена
  ден 7,500.00
  ден 7,500.00 - ден 7,500.00
  Сегашна цена ден 7,500.00
 • Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00

  REMTA Professional Hot Chocolate & Salep Warmer (CS10)

  Апарат за топло чоколадо  Греење со бен-мари систем Kонтинуирано мешање Термостат Лесно се чисти Поликарбонатни чинии Нерѓосувачки челик Ергономск...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
 • Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00

  REMTA Professional Teapot (DE11)

  Професионална Чајници - Семавер + 2 Чајници Приозведен од нерѓосувачки челик 304 Два чајници Хигиенски и издржлив Ергономски Дизајн Призводот има ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
 • Оригинална цена ден 8,700.00 - Оригинална цена ден 8,700.00
  Оригинална цена
  ден 8,700.00
  ден 8,700.00 - ден 8,700.00
  Сегашна цена ден 8,700.00

  REMTA Professional Teapot Maxi (R27)

  Професионална Чајници - Семавер Макси Приозведен од нерѓосувачки челик 304 Деловите за чај и филтер це изработени од нерѓосувачки челик Обезбедув...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 8,700.00 - Оригинална цена ден 8,700.00
  Оригинална цена
  ден 8,700.00
  ден 8,700.00 - ден 8,700.00
  Сегашна цена ден 8,700.00
 • Оригинална цена ден 7,600.00 - Оригинална цена ден 7,600.00
  Оригинална цена
  ден 7,600.00
  ден 7,600.00 - ден 7,600.00
  Сегашна цена ден 7,600.00

  REMTA Professional Teapot Midi (R26)

  Професионална Чајници - Семавер Миди Приозведен од нерѓосувачки челик 304 Деловите за чај и филтер це изработени од нерѓосувачки челик Обезбедува...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 7,600.00 - Оригинална цена ден 7,600.00
  Оригинална цена
  ден 7,600.00
  ден 7,600.00 - ден 7,600.00
  Сегашна цена ден 7,600.00