Прескокнете содржина

П_Соковници

Филтер

 • Оригинална цена ден 79,200.00
  Оригинална цена ден 79,200.00 - Оригинална цена ден 79,200.00
  Оригинална цена ден 79,200.00
  Сегашна цена ден 66,000.00
  ден 66,000.00 - ден 66,000.00
  Сегашна цена ден 66,000.00

  REMTA Professional Juicer Extractor (KMS1)

  РЕМТА ЏУСЕР Tело од нерѓосувачки челик  Моќен мотор Капацитет: 2 Литри Моќност: 700 W Димензи: 24 x 40 x 53 cm

  Оригинална цена ден 79,200.00
  Оригинална цена ден 79,200.00 - Оригинална цена ден 79,200.00
  Оригинална цена ден 79,200.00
  Сегашна цена ден 66,000.00
  ден 66,000.00 - ден 66,000.00
  Сегашна цена ден 66,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00 - Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00
  Сегашна цена ден 27,600.00
  ден 27,600.00 - ден 27,600.00
  Сегашна цена ден 27,600.00

  REMTA Blender (BB02)

  Рачен Цедилка  Нерѓосувачки челик Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Капацитет: 2 L Тежина: 6 Kg Моќност: 1500 W Димензи: 22 x ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00 - Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00
  Сегашна цена ден 27,600.00
  ден 27,600.00 - ден 27,600.00
  Сегашна цена ден 27,600.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  ден 27,950.00 - ден 27,950.00
  Сегашна цена ден 27,950.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 lt (ST15)

  Апарат за Лимонада Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, стабилен...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  ден 27,950.00 - ден 27,950.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00 - Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00
  Сегашна цена ден 38,000.00
  ден 38,000.00 - ден 38,000.00
  Сегашна цена ден 38,000.00

  REMTA Lemonade + Ayran Cooler 20 + 20 Lit (ST26)

  Апарат за Лимунада + Ајран  Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор. Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00 - Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00
  Сегашна цена ден 38,000.00
  ден 38,000.00 - ден 38,000.00
  Сегашна цена ден 38,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00 - Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00
  Сегашна цена ден 53,000.00
  ден 53,000.00 - ден 53,000.00
  Сегашна цена ден 53,000.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 + 20 + 20 Lit (ST16)

  Апарат за Лимонада + Ајран Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00 - Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00
  Сегашна цена ден 53,000.00
  ден 53,000.00 - ден 53,000.00
  Сегашна цена ден 53,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00 - Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00
  Сегашна цена ден 35,500.00
  ден 35,500.00 - ден 35,500.00
  Сегашна цена ден 35,500.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 + 20 Lit (ST12)

  Апарат за Лимонада Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, стабилен...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00 - Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00
  Сегашна цена ден 35,500.00
  ден 35,500.00 - ден 35,500.00
  Сегашна цена ден 35,500.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00 - Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00

  REMTA Blender (BB01)

  РЕМТА БЛЕНДЕР Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Капацитет: 2 L Тежина: 6 Kg Моќност: 1500 W Димензи: 18 x 21 x 58

  Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00 - Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00 - Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00
  Сегашна цена ден 3,900.00
  ден 3,900.00 - ден 3,900.00
  Сегашна цена ден 3,900.00

  REMTA Manual Juicer (PS08)

  Рачен Цедилка  Неорѓосувачки Челик  Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Работи без струја (рачно) Тежина: 6 Kg Димензи: 17,5 x 2...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00 - Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00
  Сегашна цена ден 3,900.00
  ден 3,900.00 - ден 3,900.00
  Сегашна цена ден 3,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00 - Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  ден 13,300.00 - ден 13,300.00
  Сегашна цена ден 13,300.00

  REMTA Electric Juicer (PS10)

  Електрична Цедилка за портокал (PS10) Tело од нерѓосувачки челик Моќен мотор Моќност: 140 W Димензи: 22 x 26 x 46 Shtrydhes Portokalli Elektrik ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00 - Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  ден 13,300.00 - ден 13,300.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  Попуст Попуст