Прескокнете содржина

К_Ел. Бокали

Филтер

 • Оригинална цена ден 1,150.00
  Оригинална цена ден 1,150.00 - Оригинална цена ден 1,150.00
  Оригинална цена ден 1,150.00
  Сегашна цена ден 860.00
  ден 860.00 - ден 860.00
  Сегашна цена ден 860.00

  Kumtel Kettle (HMK-02) - White -

  КУМТЕЛ Бокал Капацитет од 1.7 Литри Стакло резервоар 220-240V~ 50-60Hz 1850-2200 W Автоматцки прегидац Брзо Греење  Лесно одржување  Боја: Бела

  Оригинална цена ден 1,150.00
  Оригинална цена ден 1,150.00 - Оригинална цена ден 1,150.00
  Оригинална цена ден 1,150.00
  Сегашна цена ден 860.00
  ден 860.00 - ден 860.00
  Сегашна цена ден 860.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 1,250.00
  Оригинална цена ден 1,250.00 - Оригинална цена ден 1,250.00
  Оригинална цена ден 1,250.00
  Сегашна цена ден 1,050.00
  ден 1,050.00 - ден 1,050.00
  Сегашна цена ден 1,050.00

  KUMTEL Toaster (HTS 02) - INOX -

  КУМТЕЛ Тостер Капацитет за 2 парчиња леб Инокс резервоар 220-240V~ 50-60Hz 750 W Автоматски прегидац Брзо греење  Лесно одржување

  Оригинална цена ден 1,250.00
  Оригинална цена ден 1,250.00 - Оригинална цена ден 1,250.00
  Оригинална цена ден 1,250.00
  Сегашна цена ден 1,050.00
  ден 1,050.00 - ден 1,050.00
  Сегашна цена ден 1,050.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 1,000.00
  Оригинална цена ден 1,000.00 - Оригинална цена ден 1,000.00
  Оригинална цена ден 1,000.00
  Сегашна цена ден 750.00
  ден 750.00 - ден 750.00
  Сегашна цена ден 750.00

  KUMTEL Kettle (HMK-01) - INOX

  1.7 Литри Капацитет Инокс Резервоар 220-240V~ 50-60Hz 1850-2200W Automatic Switch 360° Toration Fast Heating  Easy Maintenance 

  Оригинална цена ден 1,000.00
  Оригинална цена ден 1,000.00 - Оригинална цена ден 1,000.00
  Оригинална цена ден 1,000.00
  Сегашна цена ден 750.00
  ден 750.00 - ден 750.00
  Сегашна цена ден 750.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 1,350.00
  Оригинална цена ден 1,350.00 - Оригинална цена ден 1,350.00
  Оригинална цена ден 1,350.00
  Сегашна цена ден 1,000.00
  ден 1,000.00 - ден 1,000.00
  Сегашна цена ден 1,000.00

  Kumtel Kettle (HMK-03) - Black -

  КУМТЕЛ Бокал Капацитет од 1.7 Литри Стакло резервоар 220-240V~ 50-60Hz 1850-2200 W Автоматцки прегидац Брзо Греење  Лесно одржување  Боја: Бела

  Оригинална цена ден 1,350.00
  Оригинална цена ден 1,350.00 - Оригинална цена ден 1,350.00
  Оригинална цена ден 1,350.00
  Сегашна цена ден 1,000.00
  ден 1,000.00 - ден 1,000.00
  Сегашна цена ден 1,000.00
  Попуст Попуст