Прескокнете содржина

К_Ел. Решоа

Филтер

 • Оригинална цена ден 2,370.00
  Оригинална цена ден 2,370.00 - Оригинална цена ден 2,370.00
  Оригинална цена ден 2,370.00
  Сегашна цена ден 1,980.00
  ден 1,980.00 - ден 1,980.00
  Сегашна цена ден 1,980.00

  LIAL Gas Cooker (HT 3076)

  Плинско Решо ЛИАЛ   3 Горилници (2 Дупли + 1 Кафе)  Професионално ниво на работење!!!  Автоматски Упаљач  Изработено од Инокс

  Оригинална цена ден 2,370.00
  Оригинална цена ден 2,370.00 - Оригинална цена ден 2,370.00
  Оригинална цена ден 2,370.00
  Сегашна цена ден 1,980.00
  ден 1,980.00 - ден 1,980.00
  Сегашна цена ден 1,980.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 17,300.00 - Оригинална цена ден 17,300.00
  Оригинална цена
  ден 17,300.00
  ден 17,300.00 - ден 17,300.00
  Сегашна цена ден 17,300.00

  REMTA Electric Induction Resho - (WYL D42) -

  РЕМТА Електричен индукциски решо Погоден за професионална употреба Куќиште од нерѓосувачки челик Функција на тајмер Црна керамичка стаклена површи...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 17,300.00 - Оригинална цена ден 17,300.00
  Оригинална цена
  ден 17,300.00
  ден 17,300.00 - ден 17,300.00
  Сегашна цена ден 17,300.00
 • Оригинална цена ден 18,750.00 - Оригинална цена ден 18,750.00
  Оригинална цена
  ден 18,750.00
  ден 18,750.00 - ден 18,750.00
  Сегашна цена ден 18,750.00

  REMTA Electric Induction Wok Resho - (WYL D43) -

  РЕМТА Електричен индукциски решо Погоден за професионална употреба. Куќиште од нерѓосувачки челик. Функција на тајмер. Црна керамичка стаклена пов...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 18,750.00 - Оригинална цена ден 18,750.00
  Оригинална цена
  ден 18,750.00
  ден 18,750.00 - ден 18,750.00
  Сегашна цена ден 18,750.00