Прескокнете содржина

Детски коли на батерија

Филтер

 • Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00
  Сегашна цена ден 6,500.00
  ден 6,500.00 - ден 6,500.00
  Сегашна цена ден 6,500.00

  LIAL Battery Motor - White - (XHD 919)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Рачна брзина Светла во тркалата Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth Боја: Бела Димензи: 115 x 52

  Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00
  Сегашна цена ден 6,500.00
  ден 6,500.00 - ден 6,500.00
  Сегашна цена ден 6,500.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  LIAL Firefighter Jeep - WHITE - (JC 002)

  ЛИАЛ Пожарникарски џип на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, AUX Боја: Бела Димензи: 110cm x 68cm

  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00
  Сегашна цена ден 8,800.00
  ден 8,800.00 - ден 8,800.00
  Сегашна цена ден 8,800.00

  LIAL Battery Polaris Jeep (YKL-999)

  ЛИАЛ Џип на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, AUX, Bluetooth Боја: Црна Безбедносни појаси Димензии: 115 x 72 x 75 cm

  Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00
  Сегашна цена ден 8,800.00
  ден 8,800.00 - ден 8,800.00
  Сегашна цена ден 8,800.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00 - Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00

  LIAL Battery Jeep - RED - (BJQ-6688)

  ЛИАЛ Џип на батерија Моќност: 12 V 4 Мотори Радио, USB, AUX Далечински Управувач Боја: Црвена Димензи: 115 x 70 x 70

  Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00 - Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00

  LIAL Battery Jeep - BLUE- (21B)

  ЛИАЛ Џип на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, AUX Боја: Плава Димензи: 115 x 72 x 76

  Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00

  LIAL Battery Jeep - WHITE - (21B)

  ЛИАЛ Џип на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, AUX Боја: Бела Димензи: 115 x 72 x 76

  Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00

  LIAL Battery Jeep - RED - (21B)

  ЛИАЛ Џип на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, AUX Боја: Црвена

  Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  ден 4,150.00 - ден 4,150.00
  Сегашна цена ден 4,150.00

  LIAL Battery Motor - BLUE - (BQ-5188)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 1 Мотори Рачна брзина Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Плава Димензи: 117 x 72

  Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  ден 4,150.00 - ден 4,150.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  ден 4,150.00 - ден 4,150.00
  Сегашна цена ден 4,150.00

  LIAL Battery Motor - RED - (BQ-5188)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 1 Мотори Рачна брзина Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Црвена Димензи: 117 x 72

  Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  ден 4,150.00 - ден 4,150.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  ден 4,150.00 - ден 4,150.00
  Сегашна цена ден 4,150.00

  LIAL Battery Motor - WHITE - (BQ-5188)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 1 Мотори Рачна брзина Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Бела Димензи: 117 x 72

  Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00 - Оригинална цена ден 5,000.00
  Оригинална цена ден 5,000.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  ден 4,150.00 - ден 4,150.00
  Сегашна цена ден 4,150.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  ден 7,200.00 - ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 7,200.00

  LIAL Battery Motor - WHITE - (DLX 628-1)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Рачна брзина Светла во тркалата Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Бела Димензи: 85 x 43

  Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  ден 7,200.00 - ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  ден 7,200.00 - ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 7,200.00

  LIAL Battery Motor - BLUE - (DLX 628-1)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Рачна брзина Светла во тркалата Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Плава Димензи: 85 x 43

  Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  ден 7,200.00 - ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  ден 7,200.00 - ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 7,200.00

  LIAL Battery Motor - RED - (DLX 628-1)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Рачна брзина Светла во тркалата Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Црвена Димензи: 85 x 43

  Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00 - Оригинална цена ден 8,640.00
  Оригинална цена ден 8,640.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  ден 7,200.00 - ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 7,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 8,400.00
  Оригинална цена ден 8,400.00 - Оригинална цена ден 8,400.00
  Оригинална цена ден 8,400.00
  Сегашна цена ден 7,000.00
  ден 7,000.00 - ден 7,000.00
  Сегашна цена ден 7,000.00

  LIAL Battery Motor - RED - (DLX 628)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Рачна брзина Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Црвена Димензи: 85 x 43

  Оригинална цена ден 8,400.00
  Оригинална цена ден 8,400.00 - Оригинална цена ден 8,400.00
  Оригинална цена ден 8,400.00
  Сегашна цена ден 7,000.00
  ден 7,000.00 - ден 7,000.00
  Сегашна цена ден 7,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 8,300.00
  Оригинална цена ден 8,300.00 - Оригинална цена ден 8,300.00
  Оригинална цена ден 8,300.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00

  LIAL Battery Motor - RED - (DLS-01)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 1 Мотори Рачна брзина Радио, USB, SD Картичка, AUX Боја: Црвена Димензи: 115 x 70

  Оригинална цена ден 8,300.00
  Оригинална цена ден 8,300.00 - Оригинална цена ден 8,300.00
  Оригинална цена ден 8,300.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена ден 7,500.00 - Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена ден 7,500.00
  Сегашна цена ден 6,400.00
  ден 6,400.00 - ден 6,400.00
  Сегашна цена ден 6,400.00

  LIAL Battery Motor - RED - (R1)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 1 Мотори Рачна брзина Светла во тркалата Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth Боја: Црвена

  Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена ден 7,500.00 - Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена ден 7,500.00
  Сегашна цена ден 6,400.00
  ден 6,400.00 - ден 6,400.00
  Сегашна цена ден 6,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00
  Сегашна цена ден 6,500.00
  ден 6,500.00 - ден 6,500.00
  Сегашна цена ден 6,500.00

  LIAL Battery Motor - BLUE - (XHD 919)

  ЛИАЛ Мотор на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Рачна брзина Светла во тркалата Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth Боја: Плава Димензи: 115 x 52

  Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена ден 7,800.00
  Сегашна цена ден 6,500.00
  ден 6,500.00 - ден 6,500.00
  Сегашна цена ден 6,500.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00
  Сегашна цена ден 9,000.00
  ден 9,000.00 - ден 9,000.00
  Сегашна цена ден 9,000.00

  LIAL Battery Car - RED - (MB 5188)

  Кола на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, SD Картичка, AUX Далечински Управувач Боја: Црвенa

  Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00 - Оригинална цена ден 10,560.00
  Оригинална цена ден 10,560.00
  Сегашна цена ден 9,000.00
  ден 9,000.00 - ден 9,000.00
  Сегашна цена ден 9,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  LIAL Police Jeep - WHITE - (JC 002)

  ЛИАЛ Полициски џип на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, AUX Боја: Бела Димензи: 110cm x 68cm

  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00

  LIAL Audi e-tron Sportback Battery Car - RED - (QLS 6688)

  ЛИАЛ Ауди е-трон Кола на батерија Моќност: 12 V 4 Мотори Радио, USB, SD Картичка Далечински Управувач Боја: Црвенa Димензи: 109 x 46 Официјален л...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00

  LIAL Audi e-tron Sportback Battery Car - WHITE - (QLS 6688)

  ЛИАЛ Ауди е-трон Кола на батерија Моќност: 12 V 4 Мотори Радио, USB, SD Картичка Далечински Управувач Боја: Бела Димензи: 109 x 46 Официјален лиц...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 14,760.00
  Оригинална цена ден 14,760.00 - Оригинална цена ден 14,760.00
  Оригинална цена ден 14,760.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00

  LIAL Mercedes AMG Battery Car - WHITE - (QLS 5688)

  ЛИАЛ Мерцедес АМГ Кола на батерија Моќност: 12 V 2 Мотори Радио, USB, SD Картичка Далечински Управувач Боја: Бела Димензи: 116 x 56 Официјален ли...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 14,760.00
  Оригинална цена ден 14,760.00 - Оригинална цена ден 14,760.00
  Оригинална цена ден 14,760.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
  Попуст Попуст