Прескокнете содржина

Мини шпорети

Филтер

 • Оригинална цена ден 5,100.00 - Оригинална цена ден 5,100.00
  Оригинална цена
  ден 5,100.00
  ден 5,100.00 - ден 5,100.00
  Сегашна цена ден 5,100.00

  LUXELL Mini Oven (LX-9325)

  Мини Шпорет LUXELL KF 5360 Функција на Фурна 3 Програми Преден Панел од INOX Боја 2 x Електрични рингли (1000W + 1000W) Температура од 80 - 250С...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,100.00 - Оригинална цена ден 5,100.00
  Оригинална цена
  ден 5,100.00
  ден 5,100.00 - ден 5,100.00
  Сегашна цена ден 5,100.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 4,200.00 - Оригинална цена ден 4,200.00
  Оригинална цена
  ден 4,200.00
  ден 4,200.00 - ден 4,200.00
  Сегашна цена ден 4,200.00

  LUXELL Mini Oven (KF-5360)

  Мини Шпорет LUXELL KF 5360 Функција на Фурна 3 Програми Преден Панел од INOX Боја 2 x Електрични рингли (1000W + 1000W) Температура од 80 - 250С...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,200.00 - Оригинална цена ден 4,200.00
  Оригинална цена
  ден 4,200.00
  ден 4,200.00 - ден 4,200.00
  Сегашна цена ден 4,200.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 5,900.00 - Оригинална цена ден 5,900.00
  Оригинална цена
  ден 5,900.00
  ден 5,900.00 - ден 5,900.00
  Сегашна цена ден 5,900.00

  LUXELL Mini Oven (LX-13577)

  Мини Шпорет LUXELL LX 13576    Функција на Фурна 3 Програми Преден Панел од INOX Боја 3 x Електрични рингли (1000W + 500W + 1500W) Температура од...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,900.00 - Оригинална цена ден 5,900.00
  Оригинална цена
  ден 5,900.00
  ден 5,900.00 - ден 5,900.00
  Сегашна цена ден 5,900.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 5,500.00 - Оригинална цена ден 5,500.00
  Оригинална цена
  ден 5,500.00
  ден 5,500.00 - ден 5,500.00
  Сегашна цена ден 5,500.00

  LUXELL Mini Oven (LX-13576)

  Мини Шпорет LUXELL LX 13576    Функција на Фурна 3 Програми Преден Панел од INOX Боја 2 x Електрични рингли (1000W + 1500W) Температура од 80 - 2...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,500.00 - Оригинална цена ден 5,500.00
  Оригинална цена
  ден 5,500.00
  ден 5,500.00 - ден 5,500.00
  Сегашна цена ден 5,500.00
  Продадено