Прескокнете содржина

П_Тостери

Филтер

 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Toaster (R73) - LPG Gas

  Професионален Тостер на ЛПГ Плин Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 53 x 43 x 25...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Toaster (R73)

  Професионален Тостер  Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 53 x 43 x 25.5

  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00

  REMTA Professional Toaster (R76)

  Професионален Тостер  Моќност: 1500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 41 x 36.5 x 25

  Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00 - Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00

  REMTA Professional Toaster (R72)

  Професионален Тостер  Моќност: 1200 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 27 x 37 x 22

  Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00 - Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 16,600.00
  Оригинална цена ден 16,600.00 - Оригинална цена ден 16,600.00
  Оригинална цена ден 16,600.00
  Сегашна цена ден 13,800.00
  ден 13,800.00 - ден 13,800.00
  Сегашна цена ден 13,800.00

  REMTA Professional Waffle Toaster (W16)

  Професионален Waffle Тостер Обложена со тефлон. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба Тежина: 20,5 Kg  Моќност:  1...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 16,600.00
  Оригинална цена ден 16,600.00 - Оригинална цена ден 16,600.00
  Оригинална цена ден 16,600.00
  Сегашна цена ден 13,800.00
  ден 13,800.00 - ден 13,800.00
  Сегашна цена ден 13,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 14,800.00
  ден 14,800.00 - ден 14,800.00
  Сегашна цена ден 14,800.00

  REMTA Professional Toaster (R79) LUX

  Професионален Тостер  Моќност: 2500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 53 x 40 x 24 cm

  Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 14,800.00
  ден 14,800.00 - ден 14,800.00
  Сегашна цена ден 14,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,280.00
  Оригинална цена ден 11,280.00 - Оригинална цена ден 11,280.00
  Оригинална цена ден 11,280.00
  Сегашна цена ден 9,400.00
  ден 9,400.00 - ден 9,400.00
  Сегашна цена ден 9,400.00

  REMTA Professional Waffle Toaster (W22)

  Професионален Waffle Тостер Обложена со тефлон. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба Тежина: 10 Kg Моќност: 2000 ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,280.00
  Оригинална цена ден 11,280.00 - Оригинална цена ден 11,280.00
  Оригинална цена ден 11,280.00
  Сегашна цена ден 9,400.00
  ден 9,400.00 - ден 9,400.00
  Сегашна цена ден 9,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 14,640.00
  Оригинална цена ден 14,640.00 - Оригинална цена ден 14,640.00
  Оригинална цена ден 14,640.00
  Сегашна цена ден 12,100.00
  ден 12,100.00 - ден 12,100.00
  Сегашна цена ден 12,100.00

  REMTA Professional Waffle Toaster W32

  Професионален Waffle Тостер Обложена цо тефлон. Автоматски термостат. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба. Тежина...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 14,640.00
  Оригинална цена ден 14,640.00 - Оригинална цена ден 14,640.00
  Оригинална цена ден 14,640.00
  Сегашна цена ден 12,100.00
  ден 12,100.00 - ден 12,100.00
  Сегашна цена ден 12,100.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,240.00
  Оригинална цена ден 12,240.00 - Оригинална цена ден 12,240.00
  Оригинална цена ден 12,240.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00

  REMTA Professional Waffle Toaster W11

  Професионален Waffle Тостер Обложена цо тефлон. Автоматски термостат. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба Тежина:...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,240.00
  Оригинална цена ден 12,240.00 - Оригинална цена ден 12,240.00
  Оригинална цена ден 12,240.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,200.00
  Оригинална цена ден 12,200.00 - Оригинална цена ден 12,200.00
  Оригинална цена ден 12,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00

  REMTA Professional Waffle Toaster (W10)

  Професионален Waffle Тостер Обложена цо тефлон. Автоматски термостат. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба Тежина:...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,200.00
  Оригинална цена ден 12,200.00 - Оригинална цена ден 12,200.00
  Оригинална цена ден 12,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 14,800.00 - Оригинална цена ден 14,800.00
  Оригинална цена
  ден 14,800.00
  ден 14,800.00 - ден 14,800.00
  Сегашна цена ден 14,800.00

  REMTA Professional Toaster R 79 LUX

  Професионален Тостер  Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 57 x 48 x 28,5

  Оригинална цена ден 14,800.00 - Оригинална цена ден 14,800.00
  Оригинална цена
  ден 14,800.00
  ден 14,800.00 - ден 14,800.00
  Сегашна цена ден 14,800.00
 • Оригинална цена ден 28,850.00
  Оригинална цена ден 28,850.00 - Оригинална цена ден 28,850.00
  Оригинална цена ден 28,850.00
  Сегашна цена ден 20,700.00
  ден 20,700.00 - ден 20,700.00
  Сегашна цена ден 20,700.00

  REMTA Professional Toaster (R68)

  Професионален Тостер  Моќност: 4000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 58 x 67 x 32

  Оригинална цена ден 28,850.00
  Оригинална цена ден 28,850.00 - Оригинална цена ден 28,850.00
  Оригинална цена ден 28,850.00
  Сегашна цена ден 20,700.00
  ден 20,700.00 - ден 20,700.00
  Сегашна цена ден 20,700.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 8,800.00
  ден 8,800.00 - ден 8,800.00
  Сегашна цена ден 8,800.00

  REMTA Professional Toaster "Cornet" (KT1)

  Професионален Тостер  Моќност: 1200 W  Наменето за Професионална употреба Нерѓосуважчки челик Термостат Димензии: 25 x 39,5 x 23,5

  Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 8,800.00
  ден 8,800.00 - ден 8,800.00
  Сегашна цена ден 8,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00

  REMTA Professional Toaster (R74) - LPG Gas

  Професионален Тостер на ЛПГ Плин Моќност: 1800 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 45 x 44 x 27

  Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00 - Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00

  REMTA Professional Double Toaster (R80)

  Професионален Тостер Дупли  Моќност: 2400 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 55 x 44 x 33,5

  Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00 - Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Toaster (R121) - LPG Gas

  Професионален Тостер на ЛПГ Плин Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 50 x 43 x 27

  Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
 • Оригинална цена ден 12,500.00
  Оригинална цена ден 12,500.00 - Оригинална цена ден 12,500.00
  Оригинална цена ден 12,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00
  ден 10,500.00 - ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00

  REMTA Professional Toaster (R78) LUX

  Професионален Тостер  Моќност: 1500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 45 x 40 x 29

  Оригинална цена ден 12,500.00
  Оригинална цена ден 12,500.00 - Оригинална цена ден 12,500.00
  Оригинална цена ден 12,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00
  ден 10,500.00 - ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00
  Попуст Попуст