Прескокнете содржина

Начин на плаќање

ВИСА

Во нашата онлине е-комерц продавница можете да вршите уплата преку сите Виса и Мастеркард картички од сите банки во и надвор од нашата земја.

Мастер

Во нашата онлине е-комерц продавница можете да вршите уплата преку сите Виса и Мастеркард картички од сите банки во и надвор од нашата земја.