Прескокнете содржина

П_Плински Ресоа

Филтер

 • Оригинална цена ден 3,300.00 - Оригинална цена ден 3,300.00
  Оригинална цена
  ден 3,300.00
  ден 3,300.00 - ден 3,300.00
  Сегашна цена ден 3,300.00

  REMTA Resho CEJ01- LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 13 Kg Моќност: 2700 W Димензи: 86,5 x 42 x 17

  Оригинална цена ден 3,300.00 - Оригинална цена ден 3,300.00
  Оригинална цена
  ден 3,300.00
  ден 3,300.00 - ден 3,300.00
  Сегашна цена ден 3,300.00
 • Оригинална цена ден 17,600.00 - Оригинална цена ден 17,600.00
  Оригинална цена
  ден 17,600.00
  ден 17,600.00 - ден 17,600.00
  Сегашна цена ден 17,600.00

  REMTA Resho CEJ24 - LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Нерѓосувачки челик Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 28,5 Kg Моќност: 11500 W Димензи:  139 x 55 x 23

  Оригинална цена ден 17,600.00 - Оригинална цена ден 17,600.00
  Оригинална цена
  ден 17,600.00
  ден 17,600.00 - ден 17,600.00
  Сегашна цена ден 17,600.00
 • Оригинална цена ден 59,800.00 - Оригинална цена ден 59,800.00
  Оригинална цена
  ден 59,800.00
  ден 59,800.00 - ден 59,800.00
  Сегашна цена ден 59,800.00

  REMTA Oven + 4 Resho - (J17) - LPG Gas

  Професионална Фурна + 4 решо ЛПГ Плин Нерѓосувачко куќиште Контрола на термостат Ергономски дизајн Произведен за честа употреба Тежина: 115 Kg Моќ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 59,800.00 - Оригинална цена ден 59,800.00
  Оригинална цена
  ден 59,800.00
  ден 59,800.00 - ден 59,800.00
  Сегашна цена ден 59,800.00
 • Оригинална цена ден 10,700.00 - Оригинална цена ден 10,700.00
  Оригинална цена
  ден 10,700.00
  ден 10,700.00 - ден 10,700.00
  Сегашна цена ден 10,700.00

  REMTA Resho CEJ27 - LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Нерѓосувачки челик Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 13 Kg Моќност: 2700 W Димензи: 86,5 x 42 x 17

  Оригинална цена ден 10,700.00 - Оригинална цена ден 10,700.00
  Оригинална цена
  ден 10,700.00
  ден 10,700.00 - ден 10,700.00
  Сегашна цена ден 10,700.00
 • Оригинална цена ден 8,300.00 - Оригинална цена ден 8,300.00
  Оригинална цена
  ден 8,300.00
  ден 8,300.00 - ден 8,300.00
  Сегашна цена ден 8,300.00

  REMTA Resho CEJ26 - LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Нерѓосувачки челик Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 9 Kg Моќност: 1340 W Димензи: 61,5 x 42 x 17

  Оригинална цена ден 8,300.00 - Оригинална цена ден 8,300.00
  Оригинална цена
  ден 8,300.00
  ден 8,300.00 - ден 8,300.00
  Сегашна цена ден 8,300.00
 • Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена
  ден 10,500.00
  ден 10,500.00 - ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00

  REMTA Resho CEJ22 - LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Нерѓосувачки челик Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 21 Kg Моќност: 7400 W Димензи: 86 x 55 x 23

  Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена
  ден 10,500.00
  ден 10,500.00 - ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00