Прескокнете содржина

Професионална опрема

Филтер

 • Оригинална цена ден 3,300.00 - Оригинална цена ден 3,300.00
  Оригинална цена
  ден 3,300.00
  ден 3,300.00 - ден 3,300.00
  Сегашна цена ден 3,300.00

  REMTA Resho CEJ01- LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 13 Kg Моќност: 2700 W Димензи: 86,5 x 42 x 17

  Оригинална цена ден 3,300.00 - Оригинална цена ден 3,300.00
  Оригинална цена
  ден 3,300.00
  ден 3,300.00 - ден 3,300.00
  Сегашна цена ден 3,300.00
 • Оригинална цена ден 7,500.00 - Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена
  ден 7,500.00
  ден 7,500.00 - ден 7,500.00
  Сегашна цена ден 7,500.00

  REMTA Professional Teapot Model 30 - 23L - LPG Gas - (N11)

  Професионална Чајници - Семавер Модел 30 Приозведен од нерѓосувачки челик 304 Два чајници се продаваат посебно Хигиенски и издржлив Ергономски Диз...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 7,500.00 - Оригинална цена ден 7,500.00
  Оригинална цена
  ден 7,500.00
  ден 7,500.00 - ден 7,500.00
  Сегашна цена ден 7,500.00
 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Toaster (R73) - LPG Gas

  Професионален Тостер на ЛПГ Плин Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 53 x 43 x 25...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 17,200.00 - Оригинална цена ден 17,200.00
  Оригинална цена
  ден 17,200.00
  ден 17,200.00 - ден 17,200.00
  Сегашна цена ден 17,200.00

  REMTA Professional Grill 70 CM INOX (R70) - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 70 цм  Дебелина на Плек 6мм Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс 2 x Регула...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 17,200.00 - Оригинална цена ден 17,200.00
  Оригинална цена
  ден 17,200.00
  ден 17,200.00 - ден 17,200.00
  Сегашна цена ден 17,200.00
 • Оригинална цена ден 6,800.00 - Оригинална цена ден 6,800.00
  Оригинална цена
  ден 6,800.00
  ден 6,800.00 - ден 6,800.00
  Сегашна цена ден 6,800.00

  REMTA Professional Fryer 8 Lit (RL96)- LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат + ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,800.00 - Оригинална цена ден 6,800.00
  Оригинална цена
  ден 6,800.00
  ден 6,800.00 - ден 6,800.00
  Сегашна цена ден 6,800.00
 • Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00

  REMTA Professional Fryer 5 Lit (R91) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 5 Литри  Моќност: 2750 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Toaster (R73)

  Професионален Тостер  Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 53 x 43 x 25.5

  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00

  REMTA Professional Toaster (R76)

  Професионален Тостер  Моќност: 1500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 41 x 36.5 x 25

  Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00 - Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00

  REMTA Professional Toaster (R72)

  Професионален Тостер  Моќност: 1200 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 27 x 37 x 22

  Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00 - Оригинална цена ден 8,200.00
  Оригинална цена ден 8,200.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 6,720.00
  Оригинална цена ден 6,720.00 - Оригинална цена ден 6,720.00
  Оригинална цена ден 6,720.00
  Сегашна цена ден 5,850.00
  ден 5,850.00 - ден 5,850.00
  Сегашна цена ден 5,850.00

  FANTOM Promini (50 P)

  Професионална Правосмукалка & Перење на Теписи  Моќност: 850W  Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци Капацитет на то...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,720.00
  Оригинална цена ден 6,720.00 - Оригинална цена ден 6,720.00
  Оригинална цена ден 6,720.00
  Сегашна цена ден 5,850.00
  ден 5,850.00 - ден 5,850.00
  Сегашна цена ден 5,850.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 19,080.00
  Оригинална цена ден 19,080.00 - Оригинална цена ден 19,080.00
  Оригинална цена ден 19,080.00
  Сегашна цена ден 15,900.00
  ден 15,900.00 - ден 15,900.00
  Сегашна цена ден 15,900.00

  FANTOM Promidi (250 CP)

  Професионална Правосмукалка & Перење на Теписи  Моќност: 1000 W  Опрема додатоци за чистење & Перење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 19,080.00
  Оригинална цена ден 19,080.00 - Оригинална цена ден 19,080.00
  Оригинална цена ден 19,080.00
  Сегашна цена ден 15,900.00
  ден 15,900.00 - ден 15,900.00
  Сегашна цена ден 15,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  ден 27,950.00 - ден 27,950.00
  Сегашна цена ден 27,950.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 lt (ST15)

  Апарат за Лимонада Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, стабилен...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  ден 27,950.00 - ден 27,950.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00 - Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00
  ден 25,000.00 - ден 25,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00

  REMTA-MATEKA Meat Grinding Machine - bk01 -

   РЕМТА-МАТЕКА Mашина за мелење месо Cе користи за мелење месо лесно и ефикасно Нерѓосувачки челик Пластичните стапала овозможуваат лесно користење...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00 - Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00
  ден 25,000.00 - ден 25,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 44,000.00 - Оригинална цена ден 44,000.00
  Оригинална цена
  ден 44,000.00
  ден 44,000.00 - ден 44,000.00
  Сегашна цена ден 44,000.00

  REMTA-MATEKA Dough Kneader / Mixer 20Kg -(101221)-

   РЕМТА-МАТЕКА Mашина за месење тесто Cе користи за месење тесто Капацитет: 20 kg Моќност: 550 W Димензи: 53 x 82 x 95 cm

  Оригинална цена ден 44,000.00 - Оригинална цена ден 44,000.00
  Оригинална цена
  ден 44,000.00
  ден 44,000.00 - ден 44,000.00
  Сегашна цена ден 44,000.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 36,500.00 - Оригинална цена ден 36,500.00
  Оригинална цена
  ден 36,500.00
  ден 36,500.00 - ден 36,500.00
  Сегашна цена ден 36,500.00

  REMTA-MATEKA Dough Kneader / Mixer 10Kg -(101200)-

   РЕМТА-МАТЕКА Mашина за месење тесто Cе користи за месење тесто Капацитет: 10 kg Моќност: 370 W Димензи: 45 x 65 x 63 cm

  Оригинална цена ден 36,500.00 - Оригинална цена ден 36,500.00
  Оригинална цена
  ден 36,500.00
  ден 36,500.00 - ден 36,500.00
  Сегашна цена ден 36,500.00
 • Оригинална цена ден 12,200.00 - Оригинална цена ден 12,200.00
  Оригинална цена
  ден 12,200.00
  ден 12,200.00 - ден 12,200.00
  Сегашна цена ден 12,200.00

  REMTA Potato Proofing Machine - (R98) -

  Затоплувач за помфрит Варениот компир за да биде топол и подготвен за сервирање. Тежина:  6.5 kg Моќност: 1000 W Димензи:  29,5 x 55 x 65 cm

  Оригинална цена ден 12,200.00 - Оригинална цена ден 12,200.00
  Оригинална цена
  ден 12,200.00
  ден 12,200.00 - ден 12,200.00
  Сегашна цена ден 12,200.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 18,750.00 - Оригинална цена ден 18,750.00
  Оригинална цена
  ден 18,750.00
  ден 18,750.00 - ден 18,750.00
  Сегашна цена ден 18,750.00

  REMTA Electric Induction Wok Resho - (WYL D43) -

  РЕМТА Електричен индукциски решо Погоден за професионална употреба. Куќиште од нерѓосувачки челик. Функција на тајмер. Црна керамичка стаклена пов...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 18,750.00 - Оригинална цена ден 18,750.00
  Оригинална цена
  ден 18,750.00
  ден 18,750.00 - ден 18,750.00
  Сегашна цена ден 18,750.00
 • Оригинална цена ден 17,300.00 - Оригинална цена ден 17,300.00
  Оригинална цена
  ден 17,300.00
  ден 17,300.00 - ден 17,300.00
  Сегашна цена ден 17,300.00

  REMTA Electric Induction Resho - (WYL D42) -

  РЕМТА Електричен индукциски решо Погоден за професионална употреба Куќиште од нерѓосувачки челик Функција на тајмер Црна керамичка стаклена површи...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 17,300.00 - Оригинална цена ден 17,300.00
  Оригинална цена
  ден 17,300.00
  ден 17,300.00 - ден 17,300.00
  Сегашна цена ден 17,300.00
 • Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00

  REMTA Mixer SET 25cm - (MK25)

  РЕМТА Миксер Брза и ефикасна мешавина Тежина: 3 Kg Моќност: 500 W Димензи:  13 x 13 x 54

  Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
 • Оригинална цена ден 17,600.00 - Оригинална цена ден 17,600.00
  Оригинална цена
  ден 17,600.00
  ден 17,600.00 - ден 17,600.00
  Сегашна цена ден 17,600.00

  REMTA Resho CEJ24 - LPG Gas

  Решо нa ЛПГ Плин Нерѓосувачки челик Безбедносен систем за гас Со гас Ергономски дизајн Тежина: 28,5 Kg Моќност: 11500 W Димензи:  139 x 55 x 23

  Оригинална цена ден 17,600.00 - Оригинална цена ден 17,600.00
  Оригинална цена
  ден 17,600.00
  ден 17,600.00 - ден 17,600.00
  Сегашна цена ден 17,600.00
 • Оригинална цена ден 19,900.00 - Оригинална цена ден 19,900.00
  Оригинална цена
  ден 19,900.00
  ден 19,900.00 - ден 19,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00

  REMTA Double Crepe Cooker - (KR4) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 21 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 19,900.00 - Оригинална цена ден 19,900.00
  Оригинална цена
  ден 19,900.00
  ден 19,900.00 - ден 19,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00
 • Оригинална цена ден 42,000.00 - Оригинална цена ден 42,000.00
  Оригинална цена
  ден 42,000.00
  ден 42,000.00 - ден 42,000.00
  Сегашна цена ден 42,000.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D08A)

  Професионалen Донер Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Тежина: 37 Кg Капацитет: 50 Kg Димензии: 52 x 70 x 128 mm

  Оригинална цена ден 42,000.00 - Оригинална цена ден 42,000.00
  Оригинална цена
  ден 42,000.00
  ден 42,000.00 - ден 42,000.00
  Сегашна цена ден 42,000.00
 • Оригинална цена ден 16,700.00 - Оригинална цена ден 16,700.00
  Оригинална цена
  ден 16,700.00
  ден 16,700.00 - ден 16,700.00
  Сегашна цена ден 16,700.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D04M) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Тежина: 19.5 Кg Ка...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 16,700.00 - Оригинална цена ден 16,700.00
  Оригинална цена
  ден 16,700.00
  ден 16,700.00 - ден 16,700.00
  Сегашна цена ден 16,700.00
 • Оригинална цена ден 13,800.00 - Оригинална цена ден 13,800.00
  Оригинална цена
  ден 13,800.00
  ден 13,800.00 - ден 13,800.00
  Сегашна цена ден 13,800.00

  REMTA Professional Fryer 8 Lit (RL110)

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3200 W  Наменето за Професионална употреба Чешма за празнење на вода Површина на готв...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 13,800.00 - Оригинална цена ден 13,800.00
  Оригинална цена
  ден 13,800.00
  ден 13,800.00 - ден 13,800.00
  Сегашна цена ден 13,800.00