Прескокнете содржина

П_Правосмукалки

Филтер

 • Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00

  Fantom ECO WF 4700

  • Моќност од 2200 вати.• Филтер за вода или вреќа за прав.• Висока моќ на вшмукување.• Должина на цревото: 1,6 метри.• Должина на кабел: 5 метри.• ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00

  Fantom DU 2750

  Моќност: 2400 W Ултра тивок модерен дизајн Висока моќ на вшмукување Целосен индикатор Пластични цевки

  Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00