Прескокнете содржина

Микро Печки

Филтер

 • Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00 - Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00
  Сегашна цена ден 5,350.00
  ден 5,350.00 - ден 5,350.00
  Сегашна цена ден 5,350.00

  KUMTEL Grill Microwave (HM-04) - Grey

  КУМТЕЛ Грил Микровал  20 Литри Грил функсија 700 Watt 5 Опции за Греење  Лесно одрежување

  Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00 - Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00
  Сегашна цена ден 5,350.00
  ден 5,350.00 - ден 5,350.00
  Сегашна цена ден 5,350.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00 - Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00
  Сегашна цена ден 3,960.00
  ден 3,960.00 - ден 3,960.00
  Сегашна цена ден 3,960.00

  KUMTEL Microwave (HM-01) - Black

  КУМТЕЛ Микровал  20 Литри 700 Watt 5 опции за греење  Лесно одрежување  Боја: Црна

  Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00 - Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00
  Сегашна цена ден 3,960.00
  ден 3,960.00 - ден 3,960.00
  Сегашна цена ден 3,960.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00 - Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00
  Сегашна цена ден 3,960.00
  ден 3,960.00 - ден 3,960.00
  Сегашна цена ден 3,960.00

  KUMTEL Microwave (HM-02) - White

  КУМТЕЛ Микровал  20 Литри 700 Watt 5 опции за греење  Лесно одрежување  Боја: Бела

  Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00 - Оригинална цена ден 4,752.00
  Оригинална цена ден 4,752.00
  Сегашна цена ден 3,960.00
  ден 3,960.00 - ден 3,960.00
  Сегашна цена ден 3,960.00
  Попуст Попуст