Прескокнете содржина

Велосипеди & Рекреација

Филтер

 • Оригинална цена ден 12,120.00
  Оригинална цена ден 12,120.00 - Оригинална цена ден 12,120.00
  Оригинална цена ден 12,120.00
  Сегашна цена ден 10,100.00
  ден 10,100.00 - ден 10,100.00
  Сегашна цена ден 10,100.00

  LIAL MTB 21s 29" - Size M/L

  LIAL АЛУМИНСКИ Велосипед 29" - Bicikleta ALUMIN LIAL 29"  АЛУМИНСКА Рамка  Kornize ALUMINI Оригинални Делови Pjese Origjinale  21 Брзини 21 Shpejt...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,120.00
  Оригинална цена ден 12,120.00 - Оригинална цена ден 12,120.00
  Оригинална цена ден 12,120.00
  Сегашна цена ден 10,100.00
  ден 10,100.00 - ден 10,100.00
  Сегашна цена ден 10,100.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 19,560.00
  Оригинална цена ден 19,560.00 - Оригинална цена ден 19,560.00
  Оригинална цена ден 19,560.00
  Сегашна цена ден 16,300.00
  ден 16,300.00 - ден 16,300.00
  Сегашна цена ден 16,300.00

  LIAL MTB M24 29" - Size XL

  LIAL АЛУМИНСКИ Велосипед 29" АЛУМИНСКА Рамка  Оригинални Шимано Делови 27 Брзини Механички диск Кочници Гуми од највисок квалитет  Професиона...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 19,560.00
  Оригинална цена ден 19,560.00 - Оригинална цена ден 19,560.00
  Оригинална цена ден 19,560.00
  Сегашна цена ден 16,300.00
  ден 16,300.00 - ден 16,300.00
  Сегашна цена ден 16,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,720.00
  Оригинална цена ден 12,720.00 - Оригинална цена ден 12,720.00
  Оригинална цена ден 12,720.00
  Сегашна цена ден 10,600.00
  ден 10,600.00 - ден 10,600.00
  Сегашна цена ден 10,600.00

  TOTEM City Bike 28" - (CRYSTAL)

  ТОТЕМ Велосипед 28" (Кристал) Оригинални Шимано Делови 6 Брзини В-Браке Кочници Гуми од највисок квалитет  Корпа и Држач на задно тркало.  B...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,720.00
  Оригинална цена ден 12,720.00 - Оригинална цена ден 12,720.00
  Оригинална цена ден 12,720.00
  Сегашна цена ден 10,600.00
  ден 10,600.00 - ден 10,600.00
  Сегашна цена ден 10,600.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00

  TOTEM MTB 24" - STEFAN

  ТОТЕМ Велосипед 24" - Bicikleta TOTEM 24"  Оригинални Шимано Делови Pjese Origjinale SHIMANO 21 Брзини 21 Shpejtesi В-Браке Кочници V-Brake Frena ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,080.00
  Оригинална цена ден 4,080.00 - Оригинална цена ден 4,080.00
  Оригинална цена ден 4,080.00
  Сегашна цена ден 3,800.00
  ден 3,800.00 - ден 3,800.00
  Сегашна цена ден 3,800.00

  LIAL 12" Kids Bike (516)

  ЛИАЛ 12" Детски Велосипед (516) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 12" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,080.00
  Оригинална цена ден 4,080.00 - Оригинална цена ден 4,080.00
  Оригинална цена ден 4,080.00
  Сегашна цена ден 3,800.00
  ден 3,800.00 - ден 3,800.00
  Сегашна цена ден 3,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,960.00
  Оригинална цена ден 12,960.00 - Оригинална цена ден 12,960.00
  Оригинална цена ден 12,960.00
  Сегашна цена ден 10,800.00
  ден 10,800.00 - ден 10,800.00
  Сегашна цена ден 10,800.00

  TOTEM MTB 29" - (204) INSPIRON

  ТОТЕМ Велосипед 29" "ИНСПИРОН" Оригинални Шимано Делови 21 Брзини В-Браке Кочници Гуми од највисок квалитет  Професионално фарбано без налепни...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,960.00
  Оригинална цена ден 12,960.00 - Оригинална цена ден 12,960.00
  Оригинална цена ден 12,960.00
  Сегашна цена ден 10,800.00
  ден 10,800.00 - ден 10,800.00
  Сегашна цена ден 10,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 9,960.00
  Оригинална цена ден 9,960.00 - Оригинална цена ден 9,960.00
  Оригинална цена ден 9,960.00
  Сегашна цена ден 8,300.00
  ден 8,300.00 - ден 8,300.00
  Сегашна цена ден 8,300.00

  LIAL 20" Aluminum Bike (136)

  ЛИАЛ 20" Велосипед (136)  6 Брзини Алумински Рам 2 Механички диск Кочници B-Браке Кочница Професионално фарбаље Преден амортизер Квалитетни гуми ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,960.00
  Оригинална цена ден 9,960.00 - Оригинална цена ден 9,960.00
  Оригинална цена ден 9,960.00
  Сегашна цена ден 8,300.00
  ден 8,300.00 - ден 8,300.00
  Сегашна цена ден 8,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,500.00
  Оригинална цена ден 4,500.00 - Оригинална цена ден 4,500.00
  Оригинална цена ден 4,500.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 16" Kids Bike - (816) BLUE

  ЛИАЛ 16" Детски Велосипед (816) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 16" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,500.00
  Оригинална цена ден 4,500.00 - Оригинална цена ден 4,500.00
  Оригинална цена ден 4,500.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 16" Bike (516)

  ЛИАЛ 16" Детски Велосипед (516) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 16" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00

  TOTEM MTB 26" - 210 (Angel)

  ТОТЕМ Велосипед 26" (АНГЕЛ)  Оригинални Шимано Делови 21 Брзини В-Браке Кочници Квалитетен преден Амортизер  Гуми од највисок квалитет  Професи...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  ден 10,000.00 - ден 10,000.00
  Сегашна цена ден 10,000.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 13,440.00
  Оригинална цена ден 13,440.00 - Оригинална цена ден 13,440.00
  Оригинална цена ден 13,440.00
  Сегашна цена ден 11,200.00
  ден 11,200.00 - ден 11,200.00
  Сегашна цена ден 11,200.00

  LIAL MTB 27s 29" - Size M/L

  LIAL АЛУМИНСКИ Велосипед 29" - Bicikleta ALUMIN LIAL 29"  АЛУМИНСКА Рамка  Kornize ALUMINI Оригинални L-TWO Делови Pjese Origjinale L-TWO 27 Брзин...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 13,440.00
  Оригинална цена ден 13,440.00 - Оригинална цена ден 13,440.00
  Оригинална цена ден 13,440.00
  Сегашна цена ден 11,200.00
  ден 11,200.00 - ден 11,200.00
  Сегашна цена ден 11,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,800.00
  Оригинална цена ден 11,800.00 - Оригинална цена ден 11,800.00
  Оригинална цена ден 11,800.00
  Сегашна цена ден 9,800.00
  ден 9,800.00 - ден 9,800.00
  Сегашна цена ден 9,800.00

  TOTEM City Bike 26" - (AURORA)

  ТОТЕМ Велосипед 26" Оригинални Шимано Делови 6 Брзини В-Браке Кочници Гуми од највисок квалитет  Корпа и Држач на задно тркало.  Bicikleta TO...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,800.00
  Оригинална цена ден 11,800.00 - Оригинална цена ден 11,800.00
  Оригинална цена ден 11,800.00
  Сегашна цена ден 9,800.00
  ден 9,800.00 - ден 9,800.00
  Сегашна цена ден 9,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 12" Kids Bike (YLNH) BLUE

  ЛИАЛ 12" Детски Велосипед (YLNH) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 12" Biciklete Per ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 16" Kids Bike (YLNH) BLUE

  ЛИАЛ 16" Детски Велосипед (YLNH) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 16" Biciklete Per ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 20" Kids Bike (YLNH) BLUE

  ЛИАЛ 20" Детски Велосипед (YLNH) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 20" Biciklete Per ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 20" Kids Bike (516)

  ЛИАЛ 20" Детски Велосипед (516) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 20" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00 - Оригинална цена ден 4,800.00
  Оригинална цена ден 4,800.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 7,000.00
  Оригинална цена ден 7,000.00 - Оригинална цена ден 7,000.00
  Оригинална цена ден 7,000.00
  Сегашна цена ден 5,800.00
  ден 5,800.00 - ден 5,800.00
  Сегашна цена ден 5,800.00

  LIAL 20" Kids Bike (YHS)

  ЛИАЛ 20" Детски Велосипед (YHS) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала Боја: Виолетова LIAL 20"...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 7,000.00
  Оригинална цена ден 7,000.00 - Оригинална цена ден 7,000.00
  Оригинална цена ден 7,000.00
  Сегашна цена ден 5,800.00
  ден 5,800.00 - ден 5,800.00
  Сегашна цена ден 5,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,600.00
  Оригинална цена ден 4,600.00 - Оригинална цена ден 4,600.00
  Оригинална цена ден 4,600.00
  Сегашна цена ден 3,800.00
  ден 3,800.00 - ден 3,800.00
  Сегашна цена ден 3,800.00

  LIAL 12" Kids Bike - Pink - (GA)

  ЛИАЛ 12" Детски Велосипед (GA) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 12" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,600.00
  Оригинална цена ден 4,600.00 - Оригинална цена ден 4,600.00
  Оригинална цена ден 4,600.00
  Сегашна цена ден 3,800.00
  ден 3,800.00 - ден 3,800.00
  Сегашна цена ден 3,800.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 5,300.00
  Оригинална цена ден 5,300.00 - Оригинална цена ден 5,300.00
  Оригинална цена ден 5,300.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00

  LIAL 16" Kids Bike - Pink - (GA)

  ЛИАЛ 16" Детски Велосипед (GA) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 16" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,300.00
  Оригинална цена ден 5,300.00 - Оригинална цена ден 5,300.00
  Оригинална цена ден 5,300.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  ден 4,400.00 - ден 4,400.00
  Сегашна цена ден 4,400.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 7,200.00
  Оригинална цена ден 7,200.00 - Оригинална цена ден 7,200.00
  Оригинална цена ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 6,000.00
  ден 6,000.00 - ден 6,000.00
  Сегашна цена ден 6,000.00

  LIAL 20" Bike - Blue - (818 SPEED)

  ЛИАЛ 20" Велосипед (818 SPEED) 6 Брзини B-Браке Кочница Професионално фарбаље Преден амортизер Квалитетни гуми LIAL 20" Biciklete (818 SPEED) 6...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 7,200.00
  Оригинална цена ден 7,200.00 - Оригинална цена ден 7,200.00
  Оригинална цена ден 7,200.00
  Сегашна цена ден 6,000.00
  ден 6,000.00 - ден 6,000.00
  Сегашна цена ден 6,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 2,500.00
  Оригинална цена ден 2,500.00 - Оригинална цена ден 2,500.00
  Оригинална цена ден 2,500.00
  Сегашна цена ден 2,100.00
  ден 2,100.00 - ден 2,100.00
  Сегашна цена ден 2,100.00

  LIAL 12" Balance Kids Bike (BALACE)

  ЛИАЛ 12" Детски Велосипед (BALACE) Детски Велосипед Метална Рамка Меко Седиште LIAL 12" Biciklete Per Femije (BALACE) Biciklete Per Femije Korni...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 2,500.00
  Оригинална цена ден 2,500.00 - Оригинална цена ден 2,500.00
  Оригинална цена ден 2,500.00
  Сегашна цена ден 2,100.00
  ден 2,100.00 - ден 2,100.00
  Сегашна цена ден 2,100.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 6,480.00
  Оригинална цена ден 6,480.00 - Оригинална цена ден 6,480.00
  Оригинална цена ден 6,480.00
  Сегашна цена ден 5,400.00
  ден 5,400.00 - ден 5,400.00
  Сегашна цена ден 5,400.00

  LIAL 20" Kids Bike - (A5) RED

  ЛИАЛ 20" Детски Велосипед (A5) Детски велоспиед Кочница на педала (Задна) Кочница на рака (Предна) Корпа Помошни тркала LIAL 20" Biciklete Per F...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,480.00
  Оригинална цена ден 6,480.00 - Оригинална цена ден 6,480.00
  Оригинална цена ден 6,480.00
  Сегашна цена ден 5,400.00
  ден 5,400.00 - ден 5,400.00
  Сегашна цена ден 5,400.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00 - Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  ден 13,300.00 - ден 13,300.00
  Сегашна цена ден 13,300.00

  TOTEM Bike 29" T23B(205)

  TOTEM АЛУМИНСКИ Велосипед 29" (205) АЛУМИНСКА Рамка Оригинални Делови 21 Брзини Механички диск Кочници Гуми од највисок квалитет  Професионално...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00 - Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  ден 13,300.00 - ден 13,300.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00

  LIAL 24" Aluminum Bike (136)

  ЛИАЛ 24" Велосипед (136) 6 Брзини Алумински Рам 2 Механички диск Кочници B-Браке Кочница Професионално фарбаље Преден амортизер Квалитетни гуми L...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00 - Оригинална цена ден 11,040.00
  Оригинална цена ден 11,040.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  ден 9,200.00 - ден 9,200.00
  Сегашна цена ден 9,200.00
  Попуст Попуст