Прескокнете содржина

К_Миксер

Филтер

 • Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00 - Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00
  Сегашна цена ден 6,350.00
  ден 6,350.00 - ден 6,350.00
  Сегашна цена ден 6,350.00

  LIAL Stand Mixer - (SM 1512)

  КУЈНСКИ РОБОТ ЛИАЛ   Моќност: 1400 W УЛТРА ТИВОК!!!  6 Брини & Пулс Функција 5.5 Литри Инокс сад  Мотор со Метални брзини 3 Метални додатоци ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00 - Оригинална цена ден 6,420.00
  Оригинална цена ден 6,420.00
  Сегашна цена ден 6,350.00
  ден 6,350.00 - ден 6,350.00
  Сегашна цена ден 6,350.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00 - Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00
  ден 25,000.00 - ден 25,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00

  REMTA-MATEKA Meat Grinding Machine - bk01 -

   РЕМТА-МАТЕКА Mашина за мелење месо Cе користи за мелење месо лесно и ефикасно Нерѓосувачки челик Пластичните стапала овозможуваат лесно користење...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00 - Оригинална цена ден 30,000.00
  Оригинална цена ден 30,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00
  ден 25,000.00 - ден 25,000.00
  Сегашна цена ден 25,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 44,000.00 - Оригинална цена ден 44,000.00
  Оригинална цена
  ден 44,000.00
  ден 44,000.00 - ден 44,000.00
  Сегашна цена ден 44,000.00

  REMTA-MATEKA Dough Kneader / Mixer 20Kg -(101221)-

   РЕМТА-МАТЕКА Mашина за месење тесто Cе користи за месење тесто Капацитет: 20 kg Моќност: 550 W Димензи: 53 x 82 x 95 cm

  Оригинална цена ден 44,000.00 - Оригинална цена ден 44,000.00
  Оригинална цена
  ден 44,000.00
  ден 44,000.00 - ден 44,000.00
  Сегашна цена ден 44,000.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 36,500.00 - Оригинална цена ден 36,500.00
  Оригинална цена
  ден 36,500.00
  ден 36,500.00 - ден 36,500.00
  Сегашна цена ден 36,500.00

  REMTA-MATEKA Dough Kneader / Mixer 10Kg -(101200)-

   РЕМТА-МАТЕКА Mашина за месење тесто Cе користи за месење тесто Капацитет: 10 kg Моќност: 370 W Димензи: 45 x 65 x 63 cm

  Оригинална цена ден 36,500.00 - Оригинална цена ден 36,500.00
  Оригинална цена
  ден 36,500.00
  ден 36,500.00 - ден 36,500.00
  Сегашна цена ден 36,500.00