Прескокнете содржина

П_Апарати за плачинки & Вафле

Филтер

 • Оригинална цена ден 19,900.00 - Оригинална цена ден 19,900.00
  Оригинална цена
  ден 19,900.00
  ден 19,900.00 - ден 19,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00

  REMTA Double Crepe Cooker - (KR4) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 21 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 19,900.00 - Оригинална цена ден 19,900.00
  Оригинална цена
  ден 19,900.00
  ден 19,900.00 - ден 19,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00
 • Оригинална цена ден 12,100.00 - Оригинална цена ден 12,100.00
  Оригинална цена
  ден 12,100.00
  ден 12,100.00 - ден 12,100.00
  Сегашна цена ден 12,100.00

  REMTA Professional Waffle Toaster W27

  Професионален Waffle Тостер Обложена со тефлон. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба Тежина: 9 Kg Моќност: 2000 W...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,100.00 - Оригинална цена ден 12,100.00
  Оригинална цена
  ден 12,100.00
  ден 12,100.00 - ден 12,100.00
  Сегашна цена ден 12,100.00
 • Оригинална цена ден 9,400.00 - Оригинална цена ден 9,400.00
  Оригинална цена
  ден 9,400.00
  ден 9,400.00 - ден 9,400.00
  Сегашна цена ден 9,400.00

  REMTA Professional Waffle Toaster W22

  Професионален Waffle Тостер Обложена со тефлон. Нерѓосувачки челик. Ергономски дизајн. Тип за професионална употреба Тежина: 10 Kg Моќност: 2000 ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,400.00 - Оригинална цена ден 9,400.00
  Оригинална цена
  ден 9,400.00
  ден 9,400.00 - ден 9,400.00
  Сегашна цена ден 9,400.00
 • Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00

  REMTA Crepe Cooker (KR6) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 11 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
 • Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00

  REMTA Crepe Cooker (KR3) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 11 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00