Прескокнете содржина

Професионална опрема Horeca

Филтер

 • Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена ден 0.00
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00

  Remta Profesionalen Toster - R76

  Тежина: 19.5  Kg Моќност: 1500 W Димензии: 450x400x290 mm Термостат со висока прецизност. Погоден за професионална употреба. Тело од нерѓосувачки ч...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена ден 0.00
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00
  Продадено