Прескокнете содржина

П_Гиро - Донер

Филтер

 • Оригинална цена ден 42,000.00 - Оригинална цена ден 42,000.00
  Оригинална цена
  ден 42,000.00
  ден 42,000.00 - ден 42,000.00
  Сегашна цена ден 42,000.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D08A)

  Професионалen Донер Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Тежина: 37 Кg Капацитет: 50 Kg Димензии: 52 x 70 x 128 mm

  Оригинална цена ден 42,000.00 - Оригинална цена ден 42,000.00
  Оригинална цена
  ден 42,000.00
  ден 42,000.00 - ден 42,000.00
  Сегашна цена ден 42,000.00
 • Оригинална цена ден 16,700.00 - Оригинална цена ден 16,700.00
  Оригинална цена
  ден 16,700.00
  ден 16,700.00 - ден 16,700.00
  Сегашна цена ден 16,700.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D04M) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Тежина: 19.5 Кg Ка...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 16,700.00 - Оригинална цена ден 16,700.00
  Оригинална цена
  ден 16,700.00
  ден 16,700.00 - ден 16,700.00
  Сегашна цена ден 16,700.00
 • Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена
  ден 12,000.00
  ден 12,000.00 - ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 12,000.00

  REMTA Electric Doner / GIRO Knife

  Електричен Нож За Донер Челичен нож Моќност: 80 W Дебелината на сечењето месо може да се прилагоди Удобно вклопување со ергономски дизајн на рачка...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена
  ден 12,000.00
  ден 12,000.00 - ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 12,000.00
 • Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker (D06) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Моќност: 9750 W  Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Т...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
 • Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена
  ден 17,800.00
  ден 17,800.00 - ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 17,800.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker D06(M) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Моќност: 9750 W  Хигиенски, безбеден и долготраен Погоден за професионална употреба Теж...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена
  ден 17,800.00
  ден 17,800.00 - ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 17,800.00