Прескокнете содржина

Правосмукалки

Филтер

 • Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00

  Fantom Promidi 250P

  • Моќност од 1000 вати.• Motor By Pass / Double Stage.• Професионално влажно-суво чистење.• Должина на цревото: 2,4 метри.• Должина на кабел: 10 ме...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00

  Fantom Promini 120P

  • Моќност од 1000 W.• Motor by pass/ со две фази.• Професионално влажно-суво чистење.• Должина на цревото: 2,4 метри.• Должина на кабел: 10 метри.•...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 0.00 - Оригинална цена ден 0.00
  Оригинална цена
  ден 0.00
  ден 0.00 - ден 0.00
  Сегашна цена ден 0.00
  Продадено