Прескокнете содржина

Професионална опрема

Филтер

 • Оригинална цена ден 3,500.00 - Оригинална цена ден 3,500.00
  Оригинална цена
  ден 3,500.00
  ден 3,500.00 - ден 3,500.00
  Сегашна цена ден 3,500.00

  REMTA Manual Juicer (PS08)

  Рачен Цедилка  Неорѓосувачки Челик  Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Работи без струја (рачно) Тежина: 6 Kg Димензи: 17,5 x 2...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 3,500.00 - Оригинална цена ден 3,500.00
  Оригинална цена
  ден 3,500.00
  ден 3,500.00 - ден 3,500.00
  Сегашна цена ден 3,500.00
 • Оригинална цена ден 11,300.00 - Оригинална цена ден 11,300.00
  Оригинална цена
  ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00

  REMTA Electric Juicer (PS10)

  Електрична Цедилка за портокал Tело од нерѓосувачки челик Моќен мотор Моќност: 140 W Димензи: 22 x 26 x 46

  Оригинална цена ден 11,300.00 - Оригинална цена ден 11,300.00
  Оригинална цена
  ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
 • Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена
  ден 12,000.00
  ден 12,000.00 - ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 12,000.00

  REMTA Electric Doner / GIRO Knife

  Електричен Нож За Донер Челичен нож Моќност: 80 W Дебелината на сечењето месо може да се прилагоди Удобно вклопување со ергономски дизајн на рачка...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,000.00 - Оригинална цена ден 12,000.00
  Оригинална цена
  ден 12,000.00
  ден 12,000.00 - ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 12,000.00
 • Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена
  ден 17,800.00
  ден 17,800.00 - ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 17,800.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker D06(M) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Моќност: 9750 W  Хигиенски, безбеден и долготраен Погоден за професионална употреба Теж...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 17,800.00 - Оригинална цена ден 17,800.00
  Оригинална цена
  ден 17,800.00
  ден 17,800.00 - ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 17,800.00
 • Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker (D06) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Моќност: 9750 W  Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Т...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
 • Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00

  REMTA Professional Pasta Cooker R114- LPG

  Професионален Плински Готвач за Паста / Макарони  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3200 W  4 Метални Корпи Чешма за празнење на вода Наменето за Профе...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00
 • Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00

  REMTA Professional Pasta Cooker R114 - Electric

  Професионален Електричен Готвач за Паста / Макарони  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3200 W  4 Метални Корпи Чешма за празнење на вода Наменето за Пр...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 15,200.00 - Оригинална цена ден 15,200.00
  Оригинална цена
  ден 15,200.00
  ден 15,200.00 - ден 15,200.00
  Сегашна цена ден 15,200.00
 • Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена
  ден 7,800.00
  ден 7,800.00 - ден 7,800.00
  Сегашна цена ден 7,800.00

  REMTA Professional Sand Coffee Cooker KF02

  Професионален Апарат за Турско Кафе  Моќност: 1000 W  Златна Боја  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење Песок Термостат Песокот...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 7,800.00 - Оригинална цена ден 7,800.00
  Оригинална цена
  ден 7,800.00
  ден 7,800.00 - ден 7,800.00
  Сегашна цена ден 7,800.00
 • Оригинална цена ден 20,700.00 - Оригинална цена ден 20,700.00
  Оригинална цена
  ден 20,700.00
  ден 20,700.00 - ден 20,700.00
  Сегашна цена ден 20,700.00

  REMTA Professional Grill 100 CM INOX R100 - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 100 цм  Дебелина на Плек 6мм Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс 2 x Регул...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 20,700.00 - Оригинална цена ден 20,700.00
  Оригинална цена
  ден 20,700.00
  ден 20,700.00 - ден 20,700.00
  Сегашна цена ден 20,700.00
 • Оригинална цена ден 9,900.00 - Оригинална цена ден 9,900.00
  Оригинална цена
  ден 9,900.00
  ден 9,900.00 - ден 9,900.00
  Сегашна цена ден 9,900.00

  REMTA Professional Grill 50 CM INOX R50 - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 50 цм  Дебелина на Плек 6мм Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Регулатор ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,900.00 - Оригинална цена ден 9,900.00
  Оригинална цена
  ден 9,900.00
  ден 9,900.00 - ден 9,900.00
  Сегашна цена ден 9,900.00
 • Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00

  REMTA Professional Fryer 8 + 8 RL97 - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 8+8 Литри  Моќност: 6000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
 • Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00

  REMTA Professional Fryer 8 + 8 R102 - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 8+8 Литри  Моќност: 6000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термоста...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 12,300.00 - Оригинална цена ден 12,300.00
  Оригинална цена
  ден 12,300.00
  ден 12,300.00 - ден 12,300.00
  Сегашна цена ден 12,300.00
 • Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00

  REMTA Professional Fryer 5 + 5 R95 - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 5+5 Литри  Моќност: 5500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
 • Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00

  REMTA Professional Fryer 5 + 5 R93 - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 5+5 Литри  Моќност: 5500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термоста...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,600.00 - Оригинална цена ден 9,600.00
  Оригинална цена
  ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
 • Оригинална цена ден 6,400.00 - Оригинална цена ден 6,400.00
  Оригинална цена
  ден 6,400.00
  ден 6,400.00 - ден 6,400.00
  Сегашна цена ден 6,400.00

  REMTA Professional Fryer 8 Lit R101 - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 8 Литри  Моќност: 3000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,400.00 - Оригинална цена ден 6,400.00
  Оригинална цена
  ден 6,400.00
  ден 6,400.00 - ден 6,400.00
  Сегашна цена ден 6,400.00
 • Оригинална цена ден 5,700.00 - Оригинална цена ден 5,700.00
  Оригинална цена
  ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00

  REMTA Professional Fryer 5 Lit R94 - LPG Gas

  Професионална ЛПГ Плин Фритеза  Капацитет: 5 Литри  Моќност: 2750 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат + ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,700.00 - Оригинална цена ден 5,700.00
  Оригинална цена
  ден 5,700.00
  ден 5,700.00 - ден 5,700.00
  Сегашна цена ден 5,700.00
 • Оригинална цена ден 5,200.00 - Оригинална цена ден 5,200.00
  Оригинална цена
  ден 5,200.00
  ден 5,200.00 - ден 5,200.00
  Сегашна цена ден 5,200.00

  REMTA Professional Fryer 3 Lit R90 - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 3 Литри  Моќност: 2500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 5,200.00 - Оригинална цена ден 5,200.00
  Оригинална цена
  ден 5,200.00
  ден 5,200.00 - ден 5,200.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
 • Оригинална цена ден 12,800.00 - Оригинална цена ден 12,800.00
  Оригинална цена
  ден 12,800.00
  ден 12,800.00 - ден 12,800.00
  Сегашна цена ден 12,800.00

  REMTA Professional Double Toaster R 80

  Професионален Тостер Дупли  Моќност: 2400 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 55 x 44 x 33,5

  Оригинална цена ден 12,800.00 - Оригинална цена ден 12,800.00
  Оригинална цена
  ден 12,800.00
  ден 12,800.00 - ден 12,800.00
  Сегашна цена ден 12,800.00
  Продадено
 • Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Toaster R 121 LPG Gas

  Професионален Тостер на ЛПГ Плин Моќност: 2000 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 50 x 43 x 27

  Оригинална цена ден 11,000.00 - Оригинална цена ден 11,000.00
  Оригинална цена
  ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
 • Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена
  ден 10,500.00
  ден 10,500.00 - ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00

  REMTA Professional Toaster R 78 LUX

  Професионален Тостер  Моќност: 1500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 45 x 40 x 29

  Оригинална цена ден 10,500.00 - Оригинална цена ден 10,500.00
  Оригинална цена
  ден 10,500.00
  ден 10,500.00 - ден 10,500.00
  Сегашна цена ден 10,500.00
 • Оригинална цена ден 6,900.00 - Оригинална цена ден 6,900.00
  Оригинална цена
  ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00

  REMTA Professional Toaster R 72

  Професионален Тостер  Моќност: 1200 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 27 x 37 x 22

  Оригинална цена ден 6,900.00 - Оригинална цена ден 6,900.00
  Оригинална цена
  ден 6,900.00
  ден 6,900.00 - ден 6,900.00
  Сегашна цена ден 6,900.00
 • Оригинална цена ден 28,200.00
  Оригинална цена ден 28,200.00 - Оригинална цена ден 28,200.00
  Оригинална цена ден 28,200.00
  Сегашна цена ден 23,500.00
  ден 23,500.00 - ден 23,500.00
  Сегашна цена ден 23,500.00

  FANTOM Promax (800 M3)

  Професионална Правосмукалка  Моќност: 3 x 1000 W  Суво & Мокро Чистење Опрема додатоци за чистење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци Капаци...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 28,200.00
  Оригинална цена ден 28,200.00 - Оригинална цена ден 28,200.00
  Оригинална цена ден 28,200.00
  Сегашна цена ден 23,500.00
  ден 23,500.00 - ден 23,500.00
  Сегашна цена ден 23,500.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 24,960.00
  Оригинална цена ден 24,960.00 - Оригинална цена ден 24,960.00
  Оригинална цена ден 24,960.00
  Сегашна цена ден 20,800.00
  ден 20,800.00 - ден 20,800.00
  Сегашна цена ден 20,800.00

  FANTOM Promax (800 M2)

  Професионална Правосмукалка & Перење на Теписи  Моќност: 2 x 1000 W  Суво & Мокро Чистење Опрема додатоци за чистење: под, мебел, теписи, ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 24,960.00
  Оригинална цена ден 24,960.00 - Оригинална цена ден 24,960.00
  Оригинална цена ден 24,960.00
  Сегашна цена ден 20,800.00
  ден 20,800.00 - ден 20,800.00
  Сегашна цена ден 20,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00

  FANTOM Promidi (250P)

  Професионална Правосмукалка  Моќност: 1000 W  Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци Капацитет на торба: 15l Метални Цевк...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00 - Оригинална цена ден 9,720.00
  Оригинална цена ден 9,720.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  ден 8,100.00 - ден 8,100.00
  Сегашна цена ден 8,100.00
  Попуст Попуст