Прескокнете содржина

LUXELL Mini Oven (LX-9325)

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 5,640.00
Оригинална цена ден 5,640.00 - Оригинална цена ден 5,640.00
Оригинална цена ден 5,640.00
Сегашна цена ден 4,700.00
ден 4,700.00 - ден 4,700.00
Сегашна цена ден 4,700.00

Мини Шпорет LUXELL KF 5360

  • Функција на Фурна 3 Програми
  • Преден Панел од INOX Боја
  • 2 x Електрични рингли (1000W + 1000W)
  • Температура од 80 - 250Степени.  
  • Вистински 70 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат 
  • Емајлирана / Алуминска внатрешност 
  • Произведен во Турција