Прескокнете содржина

LIAL Battery Jeep - RED - (21B)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 9,700.00
Оригинална цена ден 9,700.00 - Оригинална цена ден 9,700.00
Оригинална цена ден 9,700.00
Сегашна цена ден 8,100.00
ден 8,100.00 - ден 8,100.00
Сегашна цена ден 8,100.00

ЛИАЛ Детски Џип на батерија (21B)

 • Моќност: 12 V
 • 2 Мотори
 • Радио, USB, AUX
 • Боја: Плава
 • Димензи: 115 x 72 x 76
 • Боја: Црвена

LIAL Jeep Me Bateri Per Femije (21B)

 • Моќност: 12 V
 • 2 Мотори
 • Радио, USB, AUX
 • Боја: Плава
 • Димензи: 115 x 72 x 76
 • Ngjyra: E Kuqe