Прескокнете содржина

П_Соковници

 • Оригинална цена ден 11,300.00 - Оригинална цена ден 11,300.00
  Оригинална цена
  ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00

  REMTA Blender (BB01)

  Рачен Цедилка  Нерѓосувачки челик Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Капацитет: 2 L Тежина: 6 Kg Моќност: 1500 W Димензи: 18 x ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,300.00 - Оригинална цена ден 11,300.00
  Оригинална цена
  ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  Продадено