Прескокнете содржина

LIAL Battery Motor - RED - (R1)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 7,860.00
Оригинална цена ден 7,860.00 - Оригинална цена ден 7,860.00
Оригинална цена ден 7,860.00
Сегашна цена ден 6,550.00
ден 6,550.00 - ден 6,550.00
Сегашна цена ден 6,550.00

ЛИАЛ Мотор на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 1 Мотори
  • Рачна брзина
  • Светла во тркалата
  • Радио, USB, SD Картичка, AUX, Bluetooth
  • Боја: Црвена
  • Димензи: 106 x 50