Прескокнете содржина

LIAL Police Jeep - WHITE - (JC 002)

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 13,200.00
Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
Оригинална цена ден 13,200.00
Сегашна цена ден 11,000.00
ден 11,000.00 - ден 11,000.00
Сегашна цена ден 11,000.00

ЛИАЛ Полициски џип на батерија

  • Моќност: 12 V
  • 2 Мотори
  • Радио, USB, AUX
  • Боја: Бела
  • Димензи: 110cm x 68cm