Прескокнете содржина

REMTA

Филтер

 • Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00 - Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00

  REMTA Blender (BB01)

  РЕМТА БЛЕНДЕР Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Капацитет: 2 L Тежина: 6 Kg Моќност: 1500 W Димензи: 18 x 21 x 58

  Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00 - Оригинална цена ден 13,560.00
  Оригинална цена ден 13,560.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  ден 11,300.00 - ден 11,300.00
  Сегашна цена ден 11,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00 - Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00
  Сегашна цена ден 27,600.00
  ден 27,600.00 - ден 27,600.00
  Сегашна цена ден 27,600.00

  REMTA Blender (BB02)

  Рачен Цедилка  Нерѓосувачки челик Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Капацитет: 2 L Тежина: 6 Kg Моќност: 1500 W Димензи: 22 x ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00 - Оригинална цена ден 33,120.00
  Оригинална цена ден 33,120.00
  Сегашна цена ден 27,600.00
  ден 27,600.00 - ден 27,600.00
  Сегашна цена ден 27,600.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00 - Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00

  REMTA Crepe Cooker (KR3) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 11 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00 - Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00 - Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00

  REMTA Crepe Cooker (KR6) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 11 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00 - Оригинална цена ден 11,500.00
  Оригинална цена ден 11,500.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
  ден 9,600.00 - ден 9,600.00
  Сегашна цена ден 9,600.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 23,900.00
  Оригинална цена ден 23,900.00 - Оригинална цена ден 23,900.00
  Оригинална цена ден 23,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00
  ден 19,900.00 - ден 19,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00

  REMTA Double Crepe Cooker - (KR4) - LPG Gas

  Апарат за Палачинка на ЛПГ Плин Обложен со тефлон Големина на чинијa 40cm Автоматски Термостат Нерѓосувацки челик Ергономски дизајн Тежина: 21 Kg ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 23,900.00
  Оригинална цена ден 23,900.00 - Оригинална цена ден 23,900.00
  Оригинална цена ден 23,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00
  ден 19,900.00 - ден 19,900.00
  Сегашна цена ден 19,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 14,400.00
  Оригинална цена ден 14,400.00 - Оригинална цена ден 14,400.00
  Оригинална цена ден 14,400.00
  Сегашна цена ден 12,000.00
  ден 12,000.00 - ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 12,000.00

  REMTA Electric Doner / GIRO Knife

  Електричен Нож За Донер Челичен нож Моќност: 80 W Дебелината на сечењето месо може да се прилагоди Удобно вклопување со ергономски дизајн на рачка...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 14,400.00
  Оригинална цена ден 14,400.00 - Оригинална цена ден 14,400.00
  Оригинална цена ден 14,400.00
  Сегашна цена ден 12,000.00
  ден 12,000.00 - ден 12,000.00
  Сегашна цена ден 12,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 20,760.00
  Оригинална цена ден 20,760.00 - Оригинална цена ден 20,760.00
  Оригинална цена ден 20,760.00
  Сегашна цена ден 17,300.00
  ден 17,300.00 - ден 17,300.00
  Сегашна цена ден 17,300.00

  REMTA Electric Induction Resho - (WYL-D42) -

  РЕМТА Електричен индукциски решо Погоден за професионална употреба Куќиште од нерѓосувачки челик Функција на тајмер Црна керамичка стаклена површи...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 20,760.00
  Оригинална цена ден 20,760.00 - Оригинална цена ден 20,760.00
  Оригинална цена ден 20,760.00
  Сегашна цена ден 17,300.00
  ден 17,300.00 - ден 17,300.00
  Сегашна цена ден 17,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 22,500.00
  Оригинална цена ден 22,500.00 - Оригинална цена ден 22,500.00
  Оригинална цена ден 22,500.00
  Сегашна цена ден 18,750.00
  ден 18,750.00 - ден 18,750.00
  Сегашна цена ден 18,750.00

  REMTA Electric Induction Wok Resho (WYL-D43)

  РЕМТА Електричен индукциски решо Погоден за професионална употреба. Куќиште од нерѓосувачки челик. Функција на тајмер. Црна керамичка стаклена пов...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 22,500.00
  Оригинална цена ден 22,500.00 - Оригинална цена ден 22,500.00
  Оригинална цена ден 22,500.00
  Сегашна цена ден 18,750.00
  ден 18,750.00 - ден 18,750.00
  Сегашна цена ден 18,750.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00 - Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  ден 13,300.00 - ден 13,300.00
  Сегашна цена ден 13,300.00

  REMTA Electric Juicer (PS10)

  Електрична Цедилка за портокал (PS10) Tело од нерѓосувачки челик Моќен мотор Моќност: 140 W Димензи: 22 x 26 x 46 Shtrydhes Portokalli Elektrik ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00 - Оригинална цена ден 16,000.00
  Оригинална цена ден 16,000.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  ден 13,300.00 - ден 13,300.00
  Сегашна цена ден 13,300.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00 - Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00
  Сегашна цена ден 38,000.00
  ден 38,000.00 - ден 38,000.00
  Сегашна цена ден 38,000.00

  REMTA Lemonade + Ayran Cooler 20 + 20 Lit (ST26)

  Апарат за Лимунада + Ајран  Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор. Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00 - Оригинална цена ден 45,500.00
  Оригинална цена ден 45,500.00
  Сегашна цена ден 38,000.00
  ден 38,000.00 - ден 38,000.00
  Сегашна цена ден 38,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00 - Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00
  Сегашна цена ден 53,000.00
  ден 53,000.00 - ден 53,000.00
  Сегашна цена ден 53,000.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 + 20 + 20 Lit (ST16)

  Апарат за Лимонада + Ајран Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00 - Оригинална цена ден 63,600.00
  Оригинална цена ден 63,600.00
  Сегашна цена ден 53,000.00
  ден 53,000.00 - ден 53,000.00
  Сегашна цена ден 53,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00 - Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00
  Сегашна цена ден 35,500.00
  ден 35,500.00 - ден 35,500.00
  Сегашна цена ден 35,500.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 + 20 Lit (ST12)

  Апарат за Лимонада Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, стабилен...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00 - Оригинална цена ден 42,600.00
  Оригинална цена ден 42,600.00
  Сегашна цена ден 35,500.00
  ден 35,500.00 - ден 35,500.00
  Сегашна цена ден 35,500.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  ден 27,950.00 - ден 27,950.00
  Сегашна цена ден 27,950.00

  REMTA Lemonade Cooler 20 lt (ST15)

  Апарат за Лимонада Хигиенски поликарбонат цад, отпорен на кршење. Електромагнетна пумпа/тивок мотор Куќиште од нерѓосувачки челик. Тивок, стабилен...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00 - Оригинална цена ден 33,540.00
  Оригинална цена ден 33,540.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  ден 27,950.00 - ден 27,950.00
  Сегашна цена ден 27,950.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00 - Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00
  Сегашна цена ден 3,900.00
  ден 3,900.00 - ден 3,900.00
  Сегашна цена ден 3,900.00

  REMTA Manual Juicer (PS08)

  Рачен Цедилка  Неорѓосувачки Челик  Направени за честа употреба Модерен ергономски дизајн Работи без струја (рачно) Тежина: 6 Kg Димензи: 17,5 x 2...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00 - Оригинална цена ден 4,700.00
  Оригинална цена ден 4,700.00
  Сегашна цена ден 3,900.00
  ден 3,900.00 - ден 3,900.00
  Сегашна цена ден 3,900.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00

  REMTA Mixer SET 25cm - (MK25)

  РЕМТА Миксер Брза и ефикасна мешавина Тежина: 3 Kg Моќност: 500 W Димензи:  13 x 13 x 54

  Оригинална цена ден 14,500.00 - Оригинална цена ден 14,500.00
  Оригинална цена
  ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
 • Оригинална цена ден 71,760.00
  Оригинална цена ден 71,760.00 - Оригинална цена ден 71,760.00
  Оригинална цена ден 71,760.00
  Сегашна цена ден 59,800.00
  ден 59,800.00 - ден 59,800.00
  Сегашна цена ден 59,800.00

  REMTA Oven + 4 Resho - (J17) - LPG Gas

  Професионална Фурна + 4 решо ЛПГ Плин Нерѓосувачко куќиште Контрола на термостат Ергономски дизајн Произведен за честа употреба Тежина: 115 Kg Моќ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 71,760.00
  Оригинална цена ден 71,760.00 - Оригинална цена ден 71,760.00
  Оригинална цена ден 71,760.00
  Сегашна цена ден 59,800.00
  ден 59,800.00 - ден 59,800.00
  Сегашна цена ден 59,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 14,600.00
  Оригинална цена ден 14,600.00 - Оригинална цена ден 14,600.00
  Оригинална цена ден 14,600.00
  Сегашна цена ден 12,200.00
  ден 12,200.00 - ден 12,200.00
  Сегашна цена ден 12,200.00

  REMTA Potato Proofing Machine - (R98) -

  Затоплувач за помфрит Варениот компир за да биде топол и подготвен за сервирање. Тежина:  6.5 kg Моќност: 1000 W Димензи:  29,5 x 55 x 65 cm

  Оригинална цена ден 14,600.00
  Оригинална цена ден 14,600.00 - Оригинална цена ден 14,600.00
  Оригинална цена ден 14,600.00
  Сегашна цена ден 12,200.00
  ден 12,200.00 - ден 12,200.00
  Сегашна цена ден 12,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 21,360.00
  Оригинална цена ден 21,360.00 - Оригинална цена ден 21,360.00
  Оригинална цена ден 21,360.00
  Сегашна цена ден 17,800.00
  ден 17,800.00 - ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 17,800.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker (D06 M) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Моќност: 9750 W  Хигиенски, безбеден и долготраен Погоден за професионална употреба Теж...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 21,360.00
  Оригинална цена ден 21,360.00 - Оригинална цена ден 21,360.00
  Оригинална цена ден 21,360.00
  Сегашна цена ден 17,800.00
  ден 17,800.00 - ден 17,800.00
  Сегашна цена ден 17,800.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker (D06) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Моќност: 9750 W  Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Т...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00 - Оригинална цена ден 13,200.00
  Оригинална цена ден 13,200.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  ден 11,000.00 - ден 11,000.00
  Сегашна цена ден 11,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 20,040.00
  Оригинална цена ден 20,040.00 - Оригинална цена ден 20,040.00
  Оригинална цена ден 20,040.00
  Сегашна цена ден 16,700.00
  ден 16,700.00 - ден 16,700.00
  Сегашна цена ден 16,700.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D04M) - LPG Gas

  Професионалen Донер на плин Природен гас или пропан (ЛПГ)  Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Тежина: 19.5 Кg Ка...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 20,040.00
  Оригинална цена ден 20,040.00 - Оригинална цена ден 20,040.00
  Оригинална цена ден 20,040.00
  Сегашна цена ден 16,700.00
  ден 16,700.00 - ден 16,700.00
  Сегашна цена ден 16,700.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 50,400.00
  Оригинална цена ден 50,400.00 - Оригинална цена ден 50,400.00
  Оригинална цена ден 50,400.00
  Сегашна цена ден 42,000.00
  ден 42,000.00 - ден 42,000.00
  Сегашна цена ден 42,000.00

  REMTA Professional Doner / GIRO Cooker - (D08A)

  Професионалen Донер Хигиенски, безбеден и долготраен. Погоден за професионална употреба. Тежина: 37 Кg Капацитет: 50 Kg Димензии: 52 x 70 x 128 mm

  Оригинална цена ден 50,400.00
  Оригинална цена ден 50,400.00 - Оригинална цена ден 50,400.00
  Оригинална цена ден 50,400.00
  Сегашна цена ден 42,000.00
  ден 42,000.00 - ден 42,000.00
  Сегашна цена ден 42,000.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00 - Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00

  REMTA Professional Double Toaster (R80)

  Професионален Тостер Дупли  Моќност: 2400 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од ГУС  Термостат Димензии: 55 x 44 x 33,5

  Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00 - Оригинална цена ден 17,500.00
  Оригинална цена ден 17,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
  ден 14,500.00 - ден 14,500.00
  Сегашна цена ден 14,500.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
  ден 5,200.00 - ден 5,200.00
  Сегашна цена ден 5,200.00

  REMTA Professional Fryer 3 Lit (R90) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 3 Литри  Моќност: 2500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термостат ...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00 - Оригинална цена ден 6,240.00
  Оригинална цена ден 6,240.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
  ден 5,200.00 - ден 5,200.00
  Сегашна цена ден 5,200.00
  Попуст Попуст
 • Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
  Оригинална цена
  ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00

  REMTA Professional Fryer 5 + 5 (R93) - Electric

  Професионална Електрична Фритеза  Капацитет: 5+5 Литри  Моќност: 5500 W  Наменето за Професионална употреба Површина на готвење од Инокс Термоста...

  Сите детали
  Оригинална цена ден 10,200.00 - Оригинална цена ден 10,200.00
  Оригинална цена
  ден 10,200.00
  ден 10,200.00 - ден 10,200.00
  Сегашна цена ден 10,200.00