Прескокнете содржина

LIAL A5 12" Bike - BLUE

Од LIAL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 4,380.00
Оригинална цена ден 4,380.00 - Оригинална цена ден 4,380.00
Оригинална цена ден 4,380.00
Сегашна цена ден 4,100.00
ден 4,100.00 - ден 4,100.00
Сегашна цена ден 4,100.00

ЛИАЛ А5 12" Велосипед

  • Детски велоспиед
  • Кочница на педала (Задна)
  • Кочница на рака (Предна)
  • Корпа
  • Помошни тркала
  • Боја: Плаба