Прескокнете содржина

FANTOM Ecologic (WF 4900)

Од Fantom
Продадено
Оригинална цена ден 5,880.00
Оригинална цена ден 5,880.00 - Оригинална цена ден 5,880.00
Оригинална цена ден 5,880.00
Сегашна цена ден 4,500.00
ден 4,500.00 - ден 4,500.00
Сегашна цена ден 4,500.00

Правосмукалка со Воден Филтер

  • Моќност: 2200W - 2 Брзини
  • Опрема додатоци за чистење & Перење: под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 7l
  • Капацитет на Резервоар за Вода - 9l
  • Должина на кабел: 5 Метри
  • Суво & Мокро Чистење
  • Димензии: 35 x 34 x 530 cm