Прескокнете содржина

FANTOM Promini (50 P)

Од Fantom
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 6,720.00
Оригинална цена ден 6,720.00 - Оригинална цена ден 6,720.00
Оригинална цена ден 6,720.00
Сегашна цена ден 5,850.00
ден 5,850.00 - ден 5,850.00
Сегашна цена ден 5,850.00

Професионална Правосмукалка & Перење на Теписи 

  • Моќност: 850W 
  • Опрема додатоци за чистење под, мебел, теписи, плочки, прозорци
  • Капацитет на торба: 10l
  • Метални Цевки и Професионални Црева
  • Должина на кабел: 10 Метри
  • Димензии: 56 * 83 cm