Прескокнете содржина

LUXELL Built-In Oven (A68-SGF3) DDT

Од LUXELL
Попуст Попуст
Оригинална цена ден 13,440.00
Оригинална цена ден 13,440.00 - Оригинална цена ден 13,440.00
Оригинална цена ден 13,440.00
Сегашна цена ден 11,200.00
ден 11,200.00 - ден 11,200.00
Сегашна цена ден 11,200.00

Вградна Фурна   

  • Функција на Фурна со 9 Програми + Вентилатор + Грил
  • Преден Панел од Црно Стакло
  • 2 x Емајлирани Тепсија (Округла & Четвртаста) + Кромирана Решетка
  • Температура од 80 - 250Степени.  
  • Вистински 85 Литри Капацитет  
  • Прецизен Термостат 
  • Емајлирана внатрешност 
  • А Енергетска Класа